سلام دوستان.تورو بخدا کسی اگه مث من بوده یا هست من مشکلمو میگم بهم بگین چکار کنم..من یه دختر یه سالو نیمه دارم .میخوام اقدام کنم برای پسر .کسی نمیتونه به من بگه چرا دنبال پسری چون چیزیه که هرکسی دلش میخواد.رفتم دکتر اولش'معاینه ام کرد گفت وضعت خرابه تخمدانت نزدیک به یائسگی هستی و تخمدانت کوچکه ..برای خودم و شوهرم آزمایشات نوشت اسپرم برای شوهرم برای خودمم آزمایش خون کامل .برای شوهرمم آزمایش خونم نوشت.جوابو بردمو گفت شوهرت وضعیتش خوبه تقریبا اما خوب دوتا قرص براش نوشته برای تقویت.گفت یکم اسپرماش کوچکه.برای من هم ۶تا قرص نوشته مکمل .مث اینو فولیک اووبست فولیک اسید دی اچ آی ای کوکیوتن .همون اولین بار گفت باید ای آوی اف کنی .گفته پریود آدر بیا برای انجام.الان من مشکلم اینه من ینی طبیعی نمیتونم پسربیارم .بعد ترس بیشترم واسه داروهای آی وی اف هست.میارسم عوارضش خیلی باشه.یادم نره قرص متفورمین هم نوشته گفت کلسترول و قندتم بالارفتن یکم..تورو خدا کسی مث من بوده ..طبیعی تونسته پسر بیاره یا من به حرف وکترگوش بدم....چه کنم چه کنم چه کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.