2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید عزیزم تاپیکات درباره مو خوندم الان موهات بهتر شده؟ دکتر چ روغنی داده؟ منم موهام خالی شده ب ...

عزیزم من خیلی کار کردم.اول تا یه ماه هر روز ماسک میزاشتم یه روز اب شنبلیله و یه روز اب پیاز یه روز اب سیب زمینی و الوئه ورا و عسل و یه روز اب برنج و یه روز تخم مرغ محلی میزدم کف سرم.بعد که سرمو با اب خالی میشستم محلول خرگوشک میزدم .اینقدر عالی بود تا یه ماه و نیم این کارا رو کردم .هر روز شنبلیله میخوردم و هر روزز یه بیوتین بعد ناهار میخوردم.موهام عالی شد.بعد دکتر رفتم گفت حالا که ریشه مو قوی شد روغن بزن.ترکیب روغن کندش و نارگیل و رزماری و زیتون و سیاهدانه و بادام و کرچک و کنجد و داد گفت هر شب بزن و روسری بپوش و بخواب صبح بشور .خیلی موهام پر شده.حتی از پیشانیم کلی مو دراومده.فقط همون اول روغن نزن ریشه موهاتو قوی کن.بعد روغن تراپی.با همون کارایی که گفتم ریشه موهاتو قوی کن وگرنه میریزه.در ضمن من سبوس برنجم هر روز میخورم به علاوه دو لیوان اب ولرم ناشتا با چند قطره ابلیمو.الانم وقت کنم الوئه ورا و سسسب زمینی و...در طول روز به موهام میزنم .راستی من کم خونی داشتم هر روز یه هماتینیک و ب 1بعد صبحانه میخوردم.اینا رو انجام بده موهات پر پر میشه

عزیزم من خیلی کار کردم.اول تا یه ماه هر روز ماسک میزاشتم یه روز اب شنبلیله و یه روز اب پیاز یه روز ا ...

سلام خانوم میشه منو هم راهنمایز کنید درمورد ریزش مو ممنون ازتون