2777
2789
عنوان

اثرات نفرین

4323 بازدید | 27 پست
دوستان حدود یکسال پیش یکی از اشناهامون یه ظلمی در حقم کرد که واقعا غیر قابل بخششه.....این کارش باعث شد کل زندگیم رنگ غم وغصه به خودش بگیره وهمش تو این مدت کارم شده غصه خوردن و راز ونیاز با خدا...(که مشکلم حل بشه)..و اما در این میان گاهی که خیلی عذاب میکشم ...از ته دلم نفرینش میکنم....ولی بچه ها قبلا یه جایی خونده بودم که نفرین خوب نیست و دامن خود شخص رو میگیره.....برا همین سعی میکنم زیاد نفرین نکنم ......ولی باز دوباره که دلم میسوزه و پر میشه از غم دوباره نفرینش میکنم....

اگه در این مورد اطلاعی دارین ممنون میشم جوابمو بدین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم کار خودت هم کار طرفت را به خدا واگذار کن که خدا بهترین وکیله
خیلی سخته با ظلم کسی کنار اومدن ، تو سعی کن دلتو پاک کنی تا مشکلت حل بشه اونو بسپار به خدا
ایشالا موفق باشی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
نفرین بدترین کلامیه که از دهن یه انسان میتونه خارج شه و منفی ترین انرژی رو تولید میکنه ..من خودم شخصا اگه کسی جلوم شروع کنه به نفرین ناله کردن حالم خراب میشهههههه خیلی شدیددددددددد....و سعی میکنم اون محلو ترک کنم...حالا فکر نکن من تا حالا از کسی بدی ندیدم ها...منم چند مورد برام پیش اومده که از شخصی وحشتناک ناراحت و دلخور بودم ولی تا به الان حتی یک بار هم دهنم به نفرین باز نشده
منم خیلی دوست دارم یه نفرو نفرین کنم اما خیلی می ترسم. اما به این موضوع هم اعتقاد دارم که دنیا دار مکافاته. اما چه فایده ضربه ای که باید میزد رو زده دیگه حالا دیگه نفرین کردنش هم فایده ای نداره
ایلین جون این اتفاقی که میگی برای منم افتاد ولی من سپاردمشون به خدا و حالا بعد از چند سال دارم میبینم که چه جور دارن تقاص کاراشون رو پس میدن ؛ اونها هم خیلی به من بد کردند و بهترین سال های زندگیمو تبدیل به اشک و اه کردند ولی حالا بدتر از اون بلایی که سر من اوردند سر خودشون اومده ؛ تو هم به خدا واگذار کن و نتیجه اش رو ببین فقط باید صبر کنی
هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است. ( حاج آقا دولابی)
اما من فکر میکنم اگه نفرین به حق نباشه به خود آدم بر میگرده اما اگه به حق باشه اون شخص و نابود میکنه

اما وقتی آدم یه قطره اشکم از دل سوختش بریزه کافیه تا دامن زندگی اون شخص و به آتیش بکشه دیکه نیازی نیست به این که مرتبا کلمات منفی بکار ببری و خونه خودتو کثیف کنی و اعصاب خودتو بهم بریزی

چون همین فشارا رو خوده آدم تاثیر میزاره
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
اره عزیزم نفرین نکن

تشعشع منفی داره و به خودتم برمیگرده
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
باورت میشه الان دلم براشون میسوزه و براشون دعا میکنم که مشکلاتشون حل بشه
هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است. ( حاج آقا دولابی)
من هر کی بهم بدی میکنه میگم خدایا سپردمش به تو. هر چی به صلاحه... هم خودت آروم میشی هم خدا همیشه عدالت رو اجرا میکنه
رسم آدم های دنیا شبیه رسم دریاست... وقتی حس کنند غرقشون شدی پس میزننت...!