2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 47 پست
دقیقا اینم

خب الان من مریض شدم از دستشون

تا زوده بیخیالش شو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین منو جاریم جز سلام چطوری هیچ حرفی نزدیم هیچ کاری نداریم باهم. تو یه خونه بودیم یکی شون جهیزیه ا ...

اینم جهاز آورده منو نگفته منم نمیرم فقط مطمئنم پیش مردم پشتم حرف میزنه میسپارمش بخدا

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استارتر عزیزم اعتماد بنفست ببر بالا،،مهر طلب نباش

چجوری بگین این هفته چیکارکنم که حالیش بشه 

جاریییی نگووو ماریییی بگو ادم خال خالی بگو 🤣♥️

عزیزم فداسرت به اینطور چیزا دیگ ناراحت نباش

اینقدر بدم میاد از اینایی که از صداقت و سادگی بچگیمون سواستفاده میکردن و ازمون حرف میکشیدن الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری رو لو دادم🤣😁
واااا کم محلی کنه. مگه نیازمند توجه اونی؟

نه ولی میگم مردم چی میگن مخصوصا توجمع آخه مادرشوهرم ازبس ازم تعریف کرده احساس میکنم نمیتونه هیچ جامنوببینه 

چجوری بگین این هفته چیکارکنم که حالیش بشه 

زیاد خودت رو مشتاق دیدارش نشون نده، تو کارهای عروسیش هم قاطی نشو

شب جشن برو ارایشگاه، لباس خوب بپوش، بشین یه قسمتی که بالای سالن باشه، با همه بگو بخند و شاد که کسی نگه حسودی میکنی ولی عروس رو زیاد تحویل نگیر

عزیزم اینجور آدما خودشون دریای مشکلات وعقده هستن توهم اصلا بهش توجه نکن فقط بی توجهی ساده نه حالت لج ولجبازی اینجورآدما رو کم کم بیخیال اون ادا واطوار هاشون میکنه بعداگه اومد طرفت تومهربونی کن همونی باش که هستی اصلا خودت روبخاطرش تحقیر یااذیت نکن تحت فشار قرار نده اونم یه انسانه ببین بچه ای که مادرش کتکش میزنه تحقیرش میکنه بیشتر بچه های دیگه رومیزنه تحقیر میکنه اینم همونهوگرنه آدمی که کمبود وعقده نداره حتی بهترین وخوشگلترین هم باشه هودش رونمی گیره وفخر فروشی وبی توجهی نمیکنه

زیاد خودت رو مشتاق دیدارش نشون نده، تو کارهای عروسیش هم قاطی نشو شب جشن برو ارایشگاه، لباس خوب بپوش ...

اره خواهرشوهرامم میگن برات مهم نباشه بهش اهمیت نده

اره خواهرشوهرامم میگن برات مهم نباشه بهش اهمیت نده

اره بابا، بی تفاوت باش، حیف اعصابت نیست، حالا چهار روز دیگه که جشنش تموم شد، افاده ش کمتر میشه

الان جو گیره، هر چند که برات مهم نباشه رفتار دیگران، پیش کسی هم گلایه نکن که به گوشش برسه، بدونه حساس هستی بدتر اذیت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز