2777
2789
عنوان

بقیه مسخرم میکنن

217 بازدید | 10 پست

دوستان من دخترم و ۱۹ سالمه و تاحالا اصن خواستگار نداشتم و خب بهش فکر نمی کنم آنچنان.ولی امروز دیدم مامانم با عمم حرف میزد و من فهمیدم که اطرافیان منو مسخره میکنن به خاطر این موضوع منو با دختر عموهام مقایسه میکنن که یکی شون ۱۷سالگی و اون یکی۱۹ سالگی ازدواج کرد .مشکل خاصی  حالا از لحاظ ظاهری و چیزای دیگه هم ندارم.

زیاد بیرون نمیرم و کسی منو نمی بینه.بیرون هم میرم اینقدر که خجالتی ام سر به زیر هستم همیشه.به نظر شما با این تفاسیر طبیعیه که تاحالا خواستگار نداشتم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر تو فضاهای عمومی برو

تا وقتی کسی خونس خواستگار نمیاد ک

بعدشم سنی نداری هنوز وقت داری

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
بشین درستو بخون بچه  دانشگاه نداری ازدواج واسه چیته. ۲۶ سال ازدواج کن

چرا اتفاقا از امسال میرم دانشگاه.ولی میترسم مردم مسخرم کنن و عیب بذارن روم

منم 19 سالمه و خاستگار رو از 50 کیلومتری ندیدم.هیچ مشکلی نداره.درس بخون کلاسای مختلف برو شوهر چی چیه.همین نی نی سایت رو نگاه کن همه با شوهراشون مشکل دارن(همه ک ن ولی بیشتر تاپیکا دعوای زن و شوهریه با کمال احترام برا همه).تا مرد خوبی نیومده ازدواج نکن

همه چی زودی درست میشه مطمئنم