پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 عنوان قمی های عزیز 591 بازدید | 12 پست دوستان عزیزم کسی عروس ارایشگاه رویال پرند بوده؟راضی بوده؟من تو نظرات خیلی تعریف عروساشو خوندم ولی خب یکی از دوستام رفته بود،اونم راصی بود ولی خب از یه جایی ب بعد آرایشش ماسیده بود. 1400/07/25 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 یکی از خواهرشوهرام قبلا تو یه ارایشگاه کار میکرد،من عقدم رفتم اونجا،همه میگفتن خوشگل شدیولی واسه عروسی دوس ندارم برم اونجابعد میترسم جای دیگ برم ب حرفشون گوش ندم بعد خوب نشم اون وقت کی ج خانواده ی شوهرو میده😬
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 رویال پرن فک کنم اره یکی از فامیلای ما عروسش بود چن ماه پیش راضی بود خوبم شده بودقیمتشم نسبت ب گیتی و ... بهتره انگار کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 یکی از خواهرشوهرام قبلا تو یه ارایشگاه کار میکرد،من عقدم رفتم اونجا،همه میگفتن خوشگل شدی ولی واسه ع ... برا عروسیت بنظرم برو فقط آرایشگاه های سالاریه تجربه عروسشون بیشتره البت حتما تحقیق کن کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 رویال پرن فک کنم اره یکی از فامیلای ما عروسش بود چن ماه پیش راضی بود خوبم شده بود قیمتشم نسب ... درسته اشتباه تایپی بود😊
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 رویال پرن فک کنم اره یکی از فامیلای ما عروسش بود چن ماه پیش راضی بود خوبم شده بود قیمتشم نسب ... ارایشگاهایی مث گیتی،لاوین و....فقط اسم در کردن اصلا خوب نیستن دیگعه من فک میکردم نسبت ب بقیه ی حالا گرون میشهچون میگن میکاپ ارتیستش از تهران میاد
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 برا عروسیت بنظرم برو فقط آرایشگاه های سالاریه تجربه عروسشون بیشتره البت حتما تحقیق کن خیلی تحقیق کردم ولی فعلا ب نتیجه نرسیدم عزیزم رویال پرن هم تو سالاریه هستش
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 خیلی تحقیق کردم ولی فعلا ب نتیجه نرسیدم عزیزم رویال پرن هم تو سالاریه هستش دقیقا فامیل ما هم بین همشون اینو بهتر دونسته بود بنظرت آنی و عروس کاغذی کارش خوب نیس؟اخه عروسای اونارو هم دیدم چن سال پیش خوب بودن کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 خیلی تحقیق کردم ولی فعلا ب نتیجه نرسیدم عزیزم رویال پرن هم تو سالاریه هستش اره رویال پرن تو سالاریه س میدونم اخه گفتی ارلیشگاهی ک فامیلای شوهرت میگن برو جایی غیر سالاریه س بخاطر اون گفتم کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 دقیقا فامیل ما هم بین همشون اینو بهتر دونسته بود بنظرت آنی و عروس کاغذی کارش خوب نیس؟ اخه عر ... اخه ارابشگاهایی ک چن سال پیش خیلی معروف شدن کاراشون نسبت ب قبل خیلی ضعیف شده
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 اره رویال پرن تو سالاریه س میدونم اخه گفتی ارلیشگاهی ک فامیلای شوهرت میگن برو جایی غیر سالاری ... بله درسته عزیزم😊
پرنسس۶۲۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 3189 عزیزم شما قمی هستین؟مربی رقص یا کلاس رقص تو قم جایی سراغ ندارین ک قیمت مناسب باشه
لیانای_خوشگل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 5077 عزیزم شما قمی هستین؟ مربی رقص یا کلاس رقص تو قم جایی سراغ ندارین ک قیمت مناسب باشه نمیدون اطلاعی ندارم ولی شنیدم بعضی از اتلیه ها رقص تانگو رو یاد میدن از اتلیه بپرسی اونا راهنماییت میکنن فک کنم کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم