2777
2789
عنوان

خونریزی قاعدگی

284 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من امروز پری شدم قبلا روز اول تا حد لک بود اما الان خونریزی یکم زیاده به روز اول پری شکم درد اینا هم هیچی ندارم فقط کمرم درد میکنه میزنه به پشت رونام به نظرتون چیکار کنم 

من همیشه اینطوریم 

درد دارم در حد مرگ ، خونریزی زیااادد😕

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

من متوجه نشدم مشکلت چی؟ اینکه مثل سری قبل نیست؟ سری اول حالا صبرکن اگه ادامه دار بود دکتر برو شاید سریا دیگه خوب شد

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه اینطوریم  درد دارم در حد مرگ ، خونریزی زیااادد😕

منم همیشه روز اول درد زیاد داشتم در حدکی بیمارستانی میشدم الان فقط کمرمه میزنه با پاهام انگار رگاهی پامو میکشی  خونریزیمم نسبت به دفعه های قبلی که روز اول لک داشتم الان خونریزی زیادی برا روز اولم چون این ماه اقدامم کردم برای بارداری میتونه علاعم سقط کردن اینا باشه 

[QUOTE=212060394]منم همینم بعضی ماها زیاد با درد شدید بعضی وقتا هم کمتر ولی دردش همیشه هست ⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩[/QU چون این ماه اقدام داشتم برا بارداری و سینه گرفتگی خیلی از علایم های بارداری داشتم میتونه این خونریزی سقط اینا باشه

اره یکساله

اگه این ماه اقدام کرده باشه احتمال بارداری داری با این چیزایی که گفتی چون احتمال لک دیدن تو ماه های اول زیاده عزیزم اگه بازم خونریزیت قط شد کلا ادامه پیدا نکرد به یدکتر مراجعه کن

اگه این ماه اقدام کرده باشه احتمال بارداری داری با این چیزایی که گفتی چون احتمال لک دیدن تو ماه های ...

خب اگ احتمال بارداری بود ک روز اول خونریزی نداشتم ولی حالا هیچی درحد چند قطره کوچیک

خب اگ احتمال بارداری بود ک روز اول خونریزی نداشتم ولی حالا هیچی درحد چند قطره کوچیک

خونریزی تو کلا یروز بوده عزیزم الانم که لک میبینی من تو اینترنت که خوندم چون برا خودمم پیش اومده خونریزی حاملگی میتونه باشه اما تو برا بارداری نه اما به خاطر این مشکلت دکتر بری خوبه اگه از حاملگی نباشه

عزیزم از رنگ خون خونریزیتم میتونی تو اینترنت جستجو کنی میفهمی بخاطر چی هست