2777
2789

خواهرشوهر من کلا از اول با من مشکل داشت حتی رک هم میگفت تو چرا سختیای منو اول زندگی نکشیدی 

خب سختی و نشکل زندگی من خیلی فرق داشت با اون 

همیشه سعی میکرد منو از چشم همه بندازه البته بعد از فوت مادرش دیگه همه رفتارهاش رو دیدن و شناختنش . حتی پدرش و برادراش هم میگن که مشکل از اونه . 

من همسایه پدرشوهرم هستم . و نوبتی یک ماه من و یک ماه اون میمونیم پیش پدر شوهر . 

من هیچ مشکلی با پدرشوهرم ندارم و وقتی پیشش هستیم اوکی هستیم و بینمون مشکلی نیست 

نوبت اون که میشه پدرشوهرم توقع داره لااقل هفته ای یکی دو بار برم پیشش چون واقعا دوسم داره و بهم محبت میکنه . 

الان وقتایی که میرم خواهرشوهرم همش تیکه مینداره و حتی گاهی جواب سلام منو هم نمیده . 

شما بودین چیکار میکردین ؟ از یه طرف پدرشوهرم هست که نمیخوام دلشو بشکنم از اون طرفم رفتارای خارشوهدم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بگو حسود حسود هرگزنیاسود

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی هفته ای یک بار شام یا نهار دعوت کنی پدرشوهرتو

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

پدرشوهرم هم رفتارای دخترش رو میبینه و با محبت خودش سعی داره از دلم دربیاره

ولش کن مراعات پدرشوهرتو بکن خواهرشوهرت نمونه ی بارز یه ادم بیشعوره ادم بیشعور هم هیچ وقت عوض نمیشه الکی خون خودتو کثیف نکن هرچی میگه از این گوش بشنو از گوش بیرون کن

استارتر من فقط دوتا رای میخوام میشه یه دستی برسونی ممنون

https://adanbaba.shop/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=390097

میتونی هفته ای یک بار شام یا نهار دعوت کنی پدرشوهرتو

پدرشوهرم کلی پرنده داره اصلا از خونش در نمیاد بخاطر پرنده هاش

خب جوابشوبده.....چراکوتاه میایی؟؟

دقیقا این کارا رو میکنی که صدای من دربیاد و یه دعوا راه بندازه و تقصیرا رو بندازه گردن من . حوصله بحثو دعوا ندارم

تو هم محلش نزار با پدر شوهرت گرم بگیر فقط اونو‌محل نده

همینکارو میکنم همیشه ‌. اما گاهی بهم فشار میاد بخاطر رفتاراش

من باشم نادبدش میگیرم چون معلومه باتوضیحاتی ک دادی همه رفتاراش ازرو حسادته

منم باهاش حرف نمیزنم در حد سلامو خداحافظ . 

اصلا ارتباط دیگه باهاش ندارم

دقیقا این کارا رو میکنی که صدای من دربیاد و یه دعوا راه بندازه و تقصیرا رو بندازه گردن من . حوصله بح ...

اهان،کارخوبی میکنی.....پس بی محلش کن.....باورکن دلم به حالش سوخت......نمیدونی چه عذابی میکشه ازحسادت ومقایسه،ای کاش به خودش بیاد.....