2777
2789
طبله ها نباید به ارگاسم برسن؟ مثلا قدیسه بودن خیلی خوبه؟نیاز جنسی نباید داشته باشه زن؟

وای فقط سوال اولت😂😂😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیسه هم بلاخره ازدواج میکنه😂

خخخ اره ولی من منظورم اینه یکی تازه عضو میشع یه جوریه بیاد یه دفعه تایپک اینجوری بزنه اینقد دیدم مردا اینجوری تایپک زدن خانومای ساده هم تند تند جواب دادن البته من یه چیز گفتم حالا هرکی هر چی دوس داره بکنه به من چه😁😁😁

👣

@mmpaeez     من دوس ندارم توضیح بدم فقط میگم عضویتشون قدیمیه شاید واقعا مشکل دارن

وای تورو خدا دست از سرم بردار چرا ول نمیکنی دیگه 

خب چیکار کنم من 

من گفتم من اینقد دیدم میان سواستفاده میکنه از اسم مذهبی حالا هی بیاین یه چیز بگین اصلا به من چه هرچی دوست دارین انجام بدین به من چه 

بعدشم اینجور تایپکا اصلا ممنوعه حالا بیاین یه چیز دیگه بارم کنین

👣

وای تورو خدا دست از سرم بردار چرا ول نمیکنی دیگه  خب چیکار کنم من  من گفتم من اینقد دیدم ...

آروم باش عزیزم چی گفتم که اینقد عصبی شدی

صد نفر بهت حرف زدن همه حرصتو رو من خالی میکنی چرا

منم موافق نیستم با این تاپیکا

آروم باشه عزیزم چی گفتم که اینقد عصبی شدی صد نفر بهت حرف زدن همه حرصتو رو من خالی میکنی چرا منم مو ...

خب هیچکدوم جواب ندادن شما دوباره داره میگی 

الان همه اینا فک میکنن خیلی روشن فکرن که اومدن به من توپیدن 

به من ربطی نداره بیان هرکاری دوست دارن بکنن من وقتشم ندارم بیام به اینا توضیح بدم که منظورم چی بود اینا 

👣

خب هیچکدوم جواب ندادن شما دوباره داره میگی  الان همه اینا فک میکنن خیلی روشن فکرن که اومدن به ...

وقنی یه حرفی میزنی قطعا جوابی هم داره دیگه

من خودم میگم موافق نیستم شما میگی اگه دوس داری توضیح بده