2777
2789
عنوان

گواهینامه

177 بازدید | 24 پست

دوستان من به امیدخدا می‌خوام برای گواهینامه اقدام کنم

ازرپزی که ثبت نام کنیم بلافاصله کلاسا شروع میشه؟کلا روندش چطوره؟طی چه مدت وقت آزمون کتبی واصلیش میرسه؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم یک هفته کلاس کتبی دارین ۱۲روز کلاس عملی بعدش امتحان آره دیگه ثبت نام کردی بامربیت حرف میزنی برای چه زمانی وقت بده میده که ازاون موقع شروع میکنین البته کلاس کتبی زیرنظریکی دیگس

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

12جلسه کلاس داری بعدش تموم بشه کلاسای توشهریه بعدم آیین نامه وامتحان توشهری. تقریبا دوماهی طول میکشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

عزیزم یک هفته کلاس کتبی دارین ۱۲روز کلاس عملی بعدش امتحان آره دیگه ثبت نام کردی بامربیت حرف میزنی بر ...

چه خوب،پس کلاس کتبی فقط یک هفتس؟

کتابش رو جدا باید بخریم یاخودشون میدن؟برای کلاس عملی هم که فقط باید بامربی هماهنگ کرد،درسته؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
بستگی به خودت داره اگه مستمر بری سه هفته برای من که دوسال طول کشید😉

اینجوری چشمک نزن،🙈فک کنم برامن یه بیست سالی بسه

چه خوب،پس کلاس کتبی فقط یک هفتس؟ کتابش رو جدا باید بخریم یاخودشون میدن؟برای کلاس عملی هم که فقط بای ...

آره جونم کتابشوهم خودت میتونی بخری یاهم پول بدی توآموزشگاه هم میفروشن لزاونجاهم می‌تونی بخری

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین
آره جونم کتابشوهم خودت میتونی بخری یاهم پول بدی توآموزشگاه هم میفروشن لزاونجاهم می‌تونی بخری

ممنونم

راستی چه مدارکی لازم برای ثبت نام؟

12جلسه کلاس داری بعدش تموم بشه کلاسای توشهریه بعدم آیین نامه وامتحان توشهری. تقریبا دوماهی طول میکشه

من چشمام ضعیف وعینکی هستم،مشکلی نداره؟