2777
2789
عنوان

مقايسه بچم با بچه هاي ديگه😔

234 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دخترم ٩ ماهشه ولي ٤ دست و پا يا سينه خيز نميره اصلا دمر شدن و دوس نداره و گريه ميكنه فقط گاهي اوقات عقبي ميره 

پسر خواهرشوهرم ٧ ماهشه ٤ دست و پا ميره دخترم مرتب باسنشو بلند ميكنه و ميكوبه زمين ولي با گرفتن چيزي بلند نميشه

ميشه تجربه هاتون رو بگيد؟

داداش من هیچ وقت ۴ دست و پا راه نرفته نشسته نشسته هرجا نیرفته الان ۳۲ سالشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هععيي دختر منم دوسالشه اصلا حرف نميزنه فقط مامان و بابا،دختر خواهرشوهرم يك سالش نشده خيلي كلمات كوتاهو ميگه،انقد بهش ذوق ميكنن اونوقت هي از شوخي ب دختر من ميگن لاله 😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

هععيي دختر منم دوسالشه اصلا حرف نميزنه فقط مامان و بابا،دختر خواهرشوهرم يك سالش نشده خيلي كلمات كوتا ...

بگو خودتون لالین چ بی‌شعورن ک ب ی بچه همچین عیب هایی میندازن 😣

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
هععيي دختر منم دوسالشه اصلا حرف نميزنه فقط مامان و بابا،دختر خواهرشوهرم يك سالش نشده خيلي كلمات كوتا ...

پسرمن دوسالش بود همین بابا وماما رو هم نمیگفت الان ۵سالشه سرمونو میبره بس که حرف میزنه

پسرمن دوسالش بود همین بابا وماما رو هم نمیگفت الان ۵سالشه سرمونو میبره بس که حرف میزنه

واقعا؟دكتري جايي نبرديش!؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نه اصلا.فقط یادمه تخم کفتر چند بار بهش دادم😝

از كجا تخم كبوتر ميگيرفتي ؟

از كجا تخم كبوتر ميگيرفتي ؟

برادرشوهرم کبوتر داره۔البته تخم بلدرچینم میگن خوبه۔

عزیزم شایدم ربطی نداشته باشه چون منم مثل تو اعصابم خورد بود هر راهی رو امتحان میکردم ولی واقعا فهمیدم الکی این همه حرص وجوش خوردم۔بچه من با این که از همه دیر تر صحبت کرد اما خیلی خوب و عالی حرف میزنه به نسبت هم سناش۔