t35t مدیر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 759 عنوان دست شویی رو با چی بشورم هم بوی خوب بده هم برق بندازه؟ ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 34 پست وایتکس اذیتم میکنه. شماها با چی تمیز می کنید؟ ؟؟ 1400/07/25 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چقدرسخت عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3221 وایتکس اصلا خوب نیست لعاب کاشی رو خراب میکنخ زود زود کثیف میشه..کاشی رو هم کهنه نشون میده..من فقط با ... نه شمع روشن نکن خیلی خطرناکه هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
violet14 عضویت: 1391/04/27 تعداد پست: 12886 از بوی جرمگیر و وایتکس بدم میاد با پودر لباس میشورم خوشبو هممیشه ولی برای کسی که زود به زود میشوره جرم نداره خوبه ماشالله 🌹
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 مایع جرم گیر من میزنم خیلی تمیزززز میشه برق میوفته همون لحظه ...بعدش کاشی نابود میشه...جلا از بین میره. ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11860 متاسفانه هر چی امتحان کردم جز جوهر نمک برای جرمگیر یشو روزهای دیگه وایتکس برای سفیدیشچیزی پیدا نکردمباهم استفاده نکنید ها خطر دازه
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7413 منم همینطور سرویس بهداشتی رو تمیز می کنم ولی حتما باید درش باز باشه چون بوی تندی داره که برای ... بله منم همین کارومیکنم اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7413 همون لحظه ...بعدش کاشی نابود میشه...جلا از بین میره. جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟ممنون میشم توضیح بدی اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 نه شمع روشن نکن خیلی خطرناکه چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست..دایم هم که روشن نبست...ببخشید وقتی کسی دستشویی بزرگ میره بو داره و اطراف خیس میشه بعدش دو سه دقیقه روشن میکنم ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8463 فقط سنگ توالت و با وایتکس میشورم کف و دیوار و با پودر لباسشویی میشورم بوش خوبهبوگیر هم که هروقت تموم بشه عوض میکنمواسه شیرالات هم اگه حساسی نیتونی پماد جلاسنج بگیری
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8463 جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟ ممنون میشم توضیح بدی منظورش اینه جلای کاشی از بین میره
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟ ممنون میشم توضیح بدی جلای کاشی...یعنی نو بودن کاشی رو از بین میبرن..وایتکس و شوینده های قوی و خشن. کاشی کدر میشه...تو قسمتهای کدر هم دایما رسوب و کثیفی جمع میشهکاشی تا زمانی که سطح صاف و شفاف داره تمیز و زیبا دیده میشهبخاطر همین نباید از شوینده قوی دایم استفاده کرد.. تاید یا صابون مایع یا ریکا کافیه..فقط زود زود باید بشوری که لکه جاش نمونه ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
چقدرسخت عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3221 چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست.. دایم هم که روشن نبست...ببخش ... عزیزم منم شنیده بودم اگر دوست داشتی خودت توی گوگل مطالعه کن هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10510 عزیزم منم شنیده بودم اگر دوست داشتی خودت توی گوگل مطالعه کن سرچ میکنم..ولی به نظرم نمیتونه مشکلی داشته باشه... ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست.. دایم هم که روشن نبست...ببخش ... چون معذرت میخوام مدفوع تو فاضلاب تولید گاز متان میکنه.بعد شمع روشن کنید انفجار و آتش سوزی اتفاق می افته. .
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3454 جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟ ممنون میشم توضیح بدی پماد جلاسنج شیر آلات و سینک ظرفشویی رو فوق العاده براق میکنه.از رنگ فروشی ها بخر.روشش رو هم روش نوشته .