2777
2789
وایتکس اصلا خوب نیست لعاب کاشی رو خراب میکنخ زود زود کثیف میشه..کاشی رو هم کهنه نشون میده..من فقط با ...

نه شمع روشن نکن خیلی خطرناکه

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور سرویس بهداشتی رو تمیز می کنم  ولی حتما باید درش باز باشه چون بوی تندی داره که برای ...

بله منم همین کارومیکنم

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
همون لحظه ...بعدش کاشی نابود میشه...جلا از بین میره.

جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟

ممنون میشم توضیح بدی

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
نه شمع روشن نکن خیلی خطرناکه

چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست..

دایم هم که روشن نبست...ببخشید وقتی کسی دستشویی بزرگ میره بو داره و اطراف خیس میشه بعدش دو سه دقیقه روشن میکنم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
جلا چیه؟اونم براق میکنه؟؟ ممنون میشم توضیح بدی

جلای کاشی...یعنی نو بودن کاشی رو از بین میبرن..وایتکس و شوینده های قوی و خشن. کاشی کدر میشه...تو قسمتهای کدر هم دایما رسوب و کثیفی جمع میشه

کاشی تا زمانی که سطح صاف و شفاف داره تمیز و زیبا دیده میشه

بخاطر همین نباید از شوینده قوی دایم استفاده کرد.. تاید یا صابون مایع یا ریکا کافیه..فقط زود زود باید بشوری که لکه جاش نمونه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست.. دایم هم که روشن نبست...ببخش ...

عزیزم منم شنیده بودم اگر دوست داشتی خودت توی گوگل مطالعه کن

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
چرا خطرناکه...؟ بو و نم رو شمع از همه چیز بهتر میبره..سیمیایی هم نیست.. دایم هم که روشن نبست...ببخش ...

چون معذرت میخوام مدفوع تو فاضلاب تولید گاز متان میکنه.

بعد شمع روشن کنید انفجار و آتش سوزی اتفاق می افته.

.