2777
2789
عنوان

گلپریسام همونی که گفتم خواهرم... 🤦‍♀️😶

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
واییی من از این چاقا میترسم تو بیرونم می‌بینم

😂😂😂😂😂

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخورشون بعد برو بیرون 😐😂

حالا خودش خورده هاااا

بازم میگه میخوام اگه ندیش میزنه و تهدید میکنه 

ازش متنفرم 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
تحصیلاتش چیه

چ ربطی داره خدایی 😐😐😐🤦‍♀️

باید بره روانپزشک  حالش خوب نیس

بردیمش بابا 

چقدر در حقش بی انصافی میکنی دلم براش سوخت حتی پشت سرش میگی بدم میاد ازش فکر کن یه بیماری داره دست خودش نیست خودتو یه لحظه بزار جای خواهرت شاید واقعا متوجه نیست

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
😳😳😳😳مشکل عقلی داره؟

نه ولی دست خودش نیست یجورایی 

شکموئه 

شکمو ها وقتی به یه حدی برسن دیگه نمیدونن دارن چیکار میکنن مثه معتادا 

فقط میخوان بریزن اون تو تا پر بشه 

از نظر روانی روبه‌راهه؟

بابت چاقیش نمیگم‌ها. خدایی نکرده به چاقا برنخوره

بخاطر نحوه واکنش‌هاش میپرسم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
😂😐من که میگم بخور بعد برو پیش مامانت بشین😂😐 اگه ازت دفاع میکنه

من میگم میزنه 

هیکلش هم اندازه هرکول

مامانم ازم دفاع میکنه ولی وقتی بزنه دیگه کی چاره این هرکول رو میکته؟ 

از نظر روانی روبه‌راهه؟ بابت چاقیش نمیگم‌ها. خدایی نکرده به چاقا برنخوره بخاطر نحوه واکنش‌هاش میپر ...

جواب دادم پست قبلی بخون 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792