fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 عنوان اسباب کشی 56 بازدید | 5 پست من برای تمیز کردن خونه جدید حالم بهم میخوره بد دلم چندشم میشه چیکارکنم دست خودمم نیس یجورای متنفرم چقد حال بهم زنه😫😣😣😣 دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:) 1400/07/25 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4443 خوب نيروى كمكى بگير ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 خوب نيروى كمكى بگير قبولم نیس کار کسی اگه بیاد هم باید خودم جدا تمیزکنم😣 دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
fatmagoli76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 871 اگه پول داری دوتا کارگر بگیر اگه خونت بزرگه 😣😣بددلم دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4443 قبولم نیس کار کسی اگه بیاد هم باید خودم جدا تمیزکنم😣 خوب اون تمیز کنه ازین وضعیتی که میگی خیلی چندشه در بیاد بعد خودت تمیز کن دوباره ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️