2821
2789
عنوان

سن بارداری

27 بازدید | 2 پست

سلام خانوما امیدوارم همکی حال دلتون عالی باشه من سی ودوسالمه ،سال نودونه عقد کردم حالا خدا بخواد این زمستان که بیاد عروسیمه ،من دلم میخواد تا یکی دوسال بعد عروسی فعلا به فکر بچه نباشم واز این دوران برای تفریح وگردش استفاده کنم اما اطرافیان میگن با توجه به سنت بعد عروسی سریع باید بچه دارشی وامکان داره به مشکل بخوری اما من فعلا امادکی برای بچه دارشدن ندارم اما وقتی خودمم به سن ام فک میکنم نگران میشم چون سال جدید میشم سی وسه ساله ومیگم بلافاصله بعد عروسی بچه دارشیم،خانومای متاهل تجربه اتون بیشتره به نظرتون من با توجه به سن ام به فکر بچه باشم یا بعد سی وپنج سالگی هم میشه بچه سالم به دنیا اورد؟ 

بستگی ب سالم بودنتون داره اگه خودت و همسرت سالم هستی حالا میتونی یکی دو سال صبر کنی ولی اگه مشکل باروری داشته باشید خب طول میکشه دیگه 

من خودم ۳سال پیش یه سقط خود بخودی داشتم بعدش ب همسرم گفتم فعلا بچه نمیخوام ولی الان یکسال و نیم دنبال درمان هستم و چقددددد پشیمونم ک همون ۳سال پیش بعدش دوباره اقدام نکردم 

خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2829
2828
2791
2779