2777
2789
عنوان

بفروشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبل ک داریم. فقط دوس دارم سرویس خوابمو عوض کنم فرش بگیرم وسایل تزیینیم واسه پذیرایی

درکل مثال زدم مبل و....توی نی نی سایت اکثرا میگن طلابخریم به هر قیمتی حتی زجر کشیدن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
شوهرم دو تا قسط دیگه داره فک نکنم بتونه. البته خوددش ک عمرا موافق باشه طلاهامو بفروشم

اقساط طولانی مدت بردارید مجبور میشه جور کنه، طلاهاتو فروختی دیگه واست نمیخرند بعدش سرکوفت هم می‌شنوی

آخه طلابفروشه بره وسیله خونه بخره من بودم نمیکردم نگفتم شوهرش بخره میگم ازمادرشوهرش بگیره حالاکه این ...

زن داداش خودمم همین کارو کرد طلاهاشو فروخت وسایل خونه شو تکمیل کرد 

اقساط طولانی مدت بردارید مجبور میشه جور کنه، طلاهاتو فروختی دیگه واست نمیخرند بعدش سرکوفت هم می‌شنوی

ی پنجاه گرمی طلا دارم خودمم دو دلم اینم پیشنهاد مادرم بود گف ی خردشو بفروش. اخه اصلا کمد درست حسابی ندارم واسه جا لباسم همش شکسته

ی پنجاه گرمی طلا دارم خودمم دو دلم اینم پیشنهاد مادرم بود گف ی خردشو بفروش. اخه اصلا کمد درست حسابی ...

عزیزم سخته ولی شدنیه تا جایی که میشه طلا نفروش بذار برای خودت به عنوان پس انداز بمونه، باور کن اصلا ازت تشکر نمیکنن بعد از مدتی شاکی هم میشن چرا خرجشون کردی