2777
2789
عنوان

بفروشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست
از ی طرفم دوس ندارم مقابل جاریم کم بیارم ولی شوهرم پول نداره. اتاق خواب ها پالاز موکت انداختم میگم ع ...

عزیزم خواهرانه بهت میگم حتما بفروش فرش و مبل و سرویس خواب وسایل ضروری هستن 

حتما بگیر 

چطور راضی شدی تخت کهنه مادرشوهرت رو استفاده کنی  حتماا بفروش وسیله بخر طلا ی تیکه فلز تو کمده ...

منم همینو میگم میگم طلا به چ دردم میخوره وقتی ظاهر خونم این شکلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطرحرف اون طلاهاتومیفروشی عقل داشته باش به شوهرت بگو اینجوری گفته بره ازش پول بگیره بخره

عزیزم حتما شوهرش پول نداره 

اگر داشت ک میگرفت 

حالا پول نداره مجبوره طلا بفروشه 

مگه ادم چند سال زنده ست ک ش بخواد پس انداز کنه 

مخصوصا اگر استارتر مستاجر نباشه حتما باید بخره

بخاطرحرف اون طلاهاتومیفروشی عقل داشته باش به شوهرت بگو اینجوری گفته بره ازش پول بگیره بخره

خونه خودش بری نمیدونی به چی نگا کنی همه وسایلاش برنجه راستم میگه خونه من خیلی خالیه😔😔

چه فایده ای  داره طلا  داشته باشی ولی از امکانات اولیه زندگی محروم باشی تختخواب ومبل ومیز ناهارخوری برای سلامتی واجبه البته این نظر  منه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
منم فک نکنم شوهرم قبول کنه هنوز بهش نگفتم 

ولی ب نظر وسایلت مهمه تر از طلا هست من ک دارمشون همونجوری تو کمد افتادن پس واس یه چی خرج کن ک ب دردت میخوره ادما ظاهر بینن نزار ک اومدن خونت احساس خوبی نداشته باشی

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
منم همینو میگم میگم طلا به چ دردم میخوره وقتی ظاهر خونم این شکلیه

منم بهم جهاز ندادن خونه ام خالی بود درکت میکنم 

درحالیکه پر صندوقم طلا بود 

ولی کسی اون طلاهارو نمیدید اما همه و مخصوصا خودم هرروز اون خونه رو میدیدن

چه فایده ای  داره طلا  داشته باشی ولی از امکانات اولیه زندگی محروم باشی تختخواب ومبل ومیز ...

مبل ک داریم. فقط دوس دارم سرویس خوابمو عوض کنم فرش بگیرم وسایل تزیینیم واسه پذیرایی

طلاها به عتوان ضمانت بذار تو بانک وام بگیر، وسایل بخر قسطش خودتون جور کنید

شوهرم دو تا قسط دیگه داره فک نکنم بتونه. البته خوددش ک عمرا موافق باشه طلاهامو بفروشم

عزیزم حتما شوهرش پول نداره  اگر داشت ک میگرفت  حالا پول نداره مجبوره طلا بفروشه  م ...

آخه طلابفروشه بره وسیله خونه بخره من بودم نمیکردم نگفتم شوهرش بخره میگم ازمادرشوهرش بگیره حالاکه اینقدربفکر قشنگ بودن خونه پسرشه

ولی ب نظر وسایلت مهمه تر از طلا هست من ک دارمشون همونجوری تو کمد افتادن پس واس یه چی خرج کن ک ب دردت ...

اره مخصوصا ک جاریمم داره میاد  اصلا دوس ندارم مقابلش کم بیارم