2777
2789
عنوان

نیومد سر قرار🥲

1323 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من چن هفته ای هست که رل زدم رلمم از خودم بزرگتره 

خودش بهم میگه بیا ببینمت بعد نمیاد چیکار کنم بنظرتون باهاش کات کنم؟

تا الان سه باره قالم گذاشته دیروز بهم گفت نمیتونه بیاد گفتم باشه اشکالی نداره گفت فردا که ینی امروز باشه حتما میاد همو ببینیم الانم میگه نمیام کار دارم خیلی عصبی شدم طلب کارمم هست دلم میخواد فقط زنده زنده بسوزنمش

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زن داره

کات

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من قبلا با یکی اشنا شدم مجازی چهار ماه نمیومد ببینمش هی بهانه میاورد مینداخت گردن من.اخرشم معلوم شد معتاده خاک تو سر

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
واقعا 😨

پسر مجرد وقت داره بیاد جی افش رو ببینه

این گیر یه نفره نمیتونه اونو بپیچونه بیاد سرقرار

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
استارتر ببخشيدا ولي شما چقدر ساده اي و چقدر پسرا امثال شما رو راحت به بازي ميگيرن و بهتون ميخندن

خواهش میکنم حقیقت رو میگی بهش گفتم دیگه بهم پیام نده دلم میخواد گریه کنم😭