2777
2789
عنوان

نیومد سر قرار🥲

1237 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من چن هفته ای هست که رل زدم رلمم از خودم بزرگتره 

خودش بهم میگه بیا ببینمت بعد نمیاد چیکار کنم بنظرتون باهاش کات کنم؟

تا الان سه باره قالم گذاشته دیروز بهم گفت نمیتونه بیاد گفتم باشه اشکالی نداره گفت فردا که ینی امروز باشه حتما میاد همو ببینیم الانم میگه نمیام کار دارم خیلی عصبی شدم طلب کارمم هست دلم میخواد فقط زنده زنده بسوزنمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داره

کات

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من قبلا با یکی اشنا شدم مجازی چهار ماه نمیومد ببینمش هی بهانه میاورد مینداخت گردن من.اخرشم معلوم شد معتاده خاک تو سر

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
واقعا 😨

پسر مجرد وقت داره بیاد جی افش رو ببینه

این گیر یه نفره نمیتونه اونو بپیچونه بیاد سرقرار

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
استارتر ببخشيدا ولي شما چقدر ساده اي و چقدر پسرا امثال شما رو راحت به بازي ميگيرن و بهتون ميخندن

خواهش میکنم حقیقت رو میگی بهش گفتم دیگه بهم پیام نده دلم میخواد گریه کنم😭