2777
2789
انشالله،خدا بهمون کمک کنه،از شدت استرس حالت تهوع گرفتم،سونو انجام دادی سالم بود؟

بله خداروشکر اون مشکلی نبود جوابشو هم پیش دکترم بردم گفت خوبه مشکلی نیست الان استرس من آزمایشمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خداروشکر اون مشکلی نبود جوابشو هم پیش دکترم بردم گفت خوبه مشکلی نیست الان استرس من آزمایشمه

ببین خواهر من ازمایشش مشکل داشت امینوسنتز داد هیچ مشکلی نداشت الانم بچش سالمه اینجا ایرانه به هیچ آزمایش و دکتریش نمیشه اعتماد کرد اصلا به خودت استرس نده

👈🤷👉

اون سونو برای چی بود جنسیت و نگفت،خب سونو سالم بود ازمایشتم سالم انشالله نگران نباش توکلت و علی الله

خسته ترینم
ممنونم عزیزم توردخدا برام دعاکن از استرس پاهام یخ زده😔😔😔😔

من مطمئنم جوابشو میگیری سالم جوجت عزیزم بهش فکر نکن اون استرس ادرنالین می‌ریزه تو خونت بچه هم نااروم می‌کنی

👈🤷👉
اون سونو برای چی بود جنسیت و نگفت،خب سونو سالم بود ازمایشتم سالم انشالله نگران نباش توکلت و علی الله

اون سونو واسه عدد NT و پوزیشن جنین و سلامت قلب و وضعیت تخمدانها و ... این چیزها بود.

توکل برخدا

من مطمئنم جوابشو میگیری سالم جوجت عزیزم بهش فکر نکن اون استرس ادرنالین می‌ریزه تو خونت بچه هم نااروم ...

چشم خیلی ممنونم عزیزم الهی هرحاجتی داری بزودی زود برآورده بشه❤❤❤🌷🌷🌷

چشم خیلی ممنونم عزیزم الهی هرحاجتی داری بزودی زود برآورده بشه❤❤❤🌷🌷🌷

فدات عزیزم من خودم همه این روزا گذروندم حتی جنسیت هم بمن اشتباه گفتن😂خوب شد سیسمونی نگرفته بودم با حرفشون پس اصلا خودتو اذیت نکن 

👈🤷👉
نی نی شما چند وقتشه؟ چند سالتونه؟ واقعا این روزها پر از استرسه

من ۳۸هفتم عزیزم خودمم۲۶سالمه این استرسا زود تموم میشه بزار تکون هاش رو بفهمی دیگه راحت راحت میشی

👈🤷👉