2777
2789
عنوان

مهاجرت

381 بازدید | 24 پست

میخوام مهاجرت کنم با خانواده ام اینکه المان برم یا کانادا یا استرالیا یا یا یا … مهم نیست . 

روشی هست که سریع ویزامو بگیرم ؟ چقدر هزینه داره برای ۴ نفر ؟ نمیدونم از چه طریقی اقدام کنم ! کسی هست اطلاع داشته باشه از پروسه ؟

زبان انگلیسی مدرک ندارم اما متوسط رو به بالا بلدم . 

میخوام تا یک یا دوسال آینده خارج از کشور باشم 

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ مجردی یا متاهل؟ 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

فقط میخوای بری؟ 

عزیزم هدفی برای رفتن نداری؟

کار و بارت؟

المان که خیلی سختگیره 

من خودم دارم از طریق سرمایه گذاری میرم البته هلند نزدیک دو ساله دارم کارام رو انجام میدم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

رفتن مفتی نیست 

باید ویزا بگیری 

مدرک زبان هم دریافت کنی 

بعد هدف داشته باشی 

بدون هدف هرجای دنیا هم باشی بدبختی 

مهاجرت پروسه طولانی هم داره و اوایل خرجش وحشتناک زیاده

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
فقط میخوای بری؟  عزیزم هدفی برای رفتن نداری؟ کار و بارت؟ المان که خیلی سختگیره  من خود ...

هدف من آینده بچه هام هستش 

کار و بار هم هدایت شده است در ایران 

از طریق سرمایه گذاری در هلند چقدر دقیقا ؟ 

شما چه اقداماتی انجام دادید یا دارید انجام میدید ؟

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

عزیزم همینجوری که نمیشه

یا باید ویزا و اپلای تحصیلی بگیری که در اون صورت باید مدرک آیلتس یا تافل بسته به دانشگاهی که میخوای پذیرش بگیری داشته باشی معدل دانشگاهی بالا اگه میخوای ادامه تحصیل بدی حالا بعضی کشورا مث المان ازمون جداگونه هم دارن که اونم قبول شدنش راحت نیست

یا اگه تحصیلی نمیخوای بری باید سرمایه داشته باشی به عنوان سرمایه گذار ویزا بگیری که حداقل ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومن باید اون کشور سرمایه گذاری کنی

یا فامیل درجه ۱ اونجا داشته باشی که برات دعوتنامه بفرسته و یا ویزای شغلی که از طریق سایت ها و شرکت های بین المللی اونجا شغل یا کاری پیدا کنی

خونواده رو هم نمیتونی همینجوری ببری باید بری اول خودت جاگیر بشی ویزای دائمتو بگیری یا شرایط جوری رقم بخوره که اونا هم هرکدوم ویزاشون جور بشه

مقصدتم باید مشخص کنی از طریق وکیل مهاجرتی و سفارت همون کشور پیگیر باشی نمیشه بگی هرجا که شد چون بلخره از به جا باید اقدام کنی

من شهریور امسال مهاجرت کردم اتریش البته با کلیییی سختی

💏"You & me 💕make a wonderful "We
رفتن مفتی نیست  باید ویزا بگیری  مدرک زبان هم دریافت کنی  بعد هدف داشته باشی  ...

دوست عزیز مت هم میدونم مفتی نیست 

هدف از زدن تاپیک کسب اطلاعات هستش 

هدف من داشتن کیفیت زندگی بهتر برای خانواده ام و آینده بچه هام .

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

دوست عزیز مت هم میدونم مفتی نیست  هدف از زدن تاپیک کسب اطلاعات هستش  هدف من داشتن کیفیت ...

اگه سرمایه خوبی دارین از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عزیزم همینجوری که نمیشه یا باید ویزا و اپلای تحصیلی بگیری که در اون صورت باید مدرک آیلتس یا تافل بس ...

ویزاتون چی بود ؟

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

تحصیلی

موفق باشید 

اتریش کشور مورد علاقه ی منه😍😍😍