2777
2789
یگو ارتباط خاصی داری مگه که ارادت خاصی دای؟ مگه من که زنتمو ندیدی که به بقیه ارادت داری. اگه ندیدی م ...

میگه مگه حرف بدی زدم مگه این توش چه حرفیه چرا بزرگش میکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودت میفهمی من الان نمیفهمم 

شوهرت چرا بنظرت این حرف و زده؟خیلی هوله سوهرت یا اینکه واقعا بهش ارادت خاصی داره بخاطر رفتار خاصی تو خانومه؟

بعد اصلا چرا بهش گفته بنظرت؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
میگه مگه حرف بدی زدم مگه این توش چه حرفیه چرا بزرگش میکنی 

براش توضیح بده. و همینطوری چند بار از یه سری مرد تعریف کن و بگو واقعا من مرد ندیده نیستم. اما به فلانی ارادت خاصی دارم. بهترین کار اینه مزشو بچشه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
خب خودت میفهمی من الان نمیفهمم  شوهرت چرا بنظرت این حرف و زده؟خیلی هوله سوهرت یا اینکه واقعا ب ...

گوشیم زنگ خورد شوهرم تو شرکت که محیطش بیشتر خانم هستن کار میکنه در حال کار داشت با همکارش که خانم بود حرف میزد گفت حواسش نبود که بهم زنگ زده یعنی بصورت اتفاقی این جمله رو شنیدم

براش توضیح بده. و همینطوری چند بار از یه سری مرد تعریف کن و بگو واقعا من مرد ندیده نیستم. اما به فلا ...

این ارومم نمیکنه بیشتر ذهنم درگیرشد که چرا این حرفو زده چی بینشونه چرا انقد تو محیط کاری باهم راحتن یعنی این حرف چیزی نیست ؟ من الکی ناراحتم ؟ من بزرگش کردم؟

گوشیم زنگ خورد شوهرم تو شرکت که محیطش بیشتر خانم هستن کار میکنه در حال کار داشت با همکارش که خانم بو ...

بنظرم در هر صورتش حرف جالبی نیست و نمیتونه بدون منظور با قصد بوده باشه هواستو حتما جمع کن اسی 

وقتی چنین حرفی زده یعنی واقعا ب طرف ارادت خاصی داره 

ولی اصلا باهاش دعوا نکن از در رفاقت وارد شو البته یکمم سرسنگین شو تا بدونه کارش بده بگو واقعا توقع نداشتم همچین حرفی و ب ی خانوم بزنی هرچقد اون خوب باشه دلیلی نداره تو بهش اینو بگی 

بگو خودت اگه بشنوی ی مرد این حرفو بمن زده چه حسی داری؟یکم اینجوری تو گوشش بخون تا بفهمه کارش جالب نبوده بعد بگو حالا براچی اینو گفتی خانوم خوبیه؟زیرزبون کشی کن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من دیشب خواب دیدم شوهرم رفته جایی گوشیشو جواب نمیده تو خواب حس کردم داره خیانت میکنه منتظرم بیاد خون ...

دقیقا منم صبح خواب دیدم که با یه خانمی جلوی من داره ازش تعریف میکنه و منو تو راه ول میکنه با دختره میره منم تو خواب گریه میکردم پاشدم بهش زنگ زدم گفت الان نمیتونم حرف بزنم بعدا بهت زنگ میزنم اما زنگ زد این جمله رو شنیدم ازش یعنی خیلی اتفاقی تو جیبش بود گوشیش بهم زنگ زد

حالم بده بچمم تازه بدنیا اومده اصلا نا ندارم بهش برسم تو شوکم نمیدونم چیکار کنم

وقتی اومد سرسنگین باش زیاد محلش نذار اگه گفت چی شده سر بحث باز کن بگو خب از اون خانمه که بهش ارادت خاص داری چخبر دیگه هم با شوهرت حرف نزن بفهمه ناراحتی یکی دو روز بی محلش کن بفهمه ی من ماست چقد کره میده 

وقتی اومد سرسنگین باش زیاد محلش نذار اگه گفت چی شده سر بحث باز کن بگو خب از اون خانمه که بهش ارادت خ ...

بهش زنگ زدم گفتم گفت من نگفتم بعد گفت شاید با جهان بودم همکار اقا بعد دید ناچاره قبول کنه گفت مگه این حرف چی هست بزرگش میکنی مگه چیز بدی گفتم اگه منو بشناسی من ادم اجتماعی هستم