2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ..والا میگن عوارضی نداره🤦🏻‍♀️اما بدن هرکس فرق میکنه..هر بدنی ممکنه یه واکنش نشون بده

امیدوارم عوارضی نداشته باشه اگرم داشت چیز خاصی نباشه

من خودم خیلی میترسم که برم بزنم 

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
فداااتشم.فقط چون دیدم نوشتی قرص خوردی اول یه سرچ بزن ک این دوتا تداخلی چیزی بااهم نداشته باشن😘

ن فک نکنم کار من از تداخل گذشته 3ماه و نیمه ازدواج کردم تو این 3 ماه 6 7 بار قرص اورژانسی انداختم 

امیدوارم عوارضی نداشته باشه اگرم داشت چیز خاصی نباشه  من خودم خیلی میترسم که برم بزنم

انشالله..

من امروز رفتم دوز دومم زدم ..برو بزن شمام عزیزم.الان دیگه میگن هرجا بری کارت واکسن میخان 😟 سینوفارم من اطرافیانم زیاد زدن عوارضی نداشته خداردشکر مگر یکم تب مثلا..ک اونم طبیعیه

اگر بیماری زمینه ای چیزی داری اونجا باید بگی چون میپرسن این چیزارو

انشالله.. من امروز رفتم دوز دومم زدم ..برو بزن شمام عزیزم.الان دیگه میگن هرجا بری کارت واکسن میخان ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

بله دیگه مجبورم بزنم به قول شما همه جا کارت واکسن میخوان 

فقط میتونم دعا کنم انشالله که مشکلی برامون پیش نیاد 

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
مرسی از راهنماییت عزیزم  بله دیگه مجبورم بزنم به قول شما همه جا کارت واکسن میخوان  فقط م ...

خواهش میکنم عزیزم❤

انشالله که چیزی نمیشه نگران نباش ..معمولا هم تو مراکز واکسن پزشک نشسته..اگر مشکلی بود میتونی باهاشون مشورت کنی که دیگه استرس نداشته باشی😍