2777
2789
عنوان

فکرو خیال

173 بازدید | 15 پست

بچه ها من شبا همش فکرو خیال های منفی میاد تو ذهنم و فکرای بد میکنم همش ترس دارم یه چیزی شبیه دلهره و استرس ولی بیخود و بی دلیل چیکار کنم که اروم شم و بتونم یکم با خیال راحت بخوابم :(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب و روز نداره  همش استرس و نگرانی دارم  فوبیا بیماری دارم  همش پیش خودم&n ...

وای دقیقا منم همینم همش میگم نکنه مریض باشم نکنه بمیرم نکنه یه اتفاقی واسم بیوفته صدبار ازمایش و دکتر همه چی رفتم خدارشکر سالمم ولی این فکرو خیالا و استرسای بیخود داره مریضم میکنه

وای دقیقا منم همینم همش میگم نکنه مریض باشم نکنه بمیرم نکنه یه اتفاقی واسم بیوفته صدبار ازمایش و دکت ...

دقیقا من با هر علایمی به بدترین چیزا فک میکنم 

چیکار کنم اگه راه حلی پیدا کردی ب منم بگو خواهشاااا

دقیقا من با هر علایمی به بدترین چیزا فک میکنم  چیکار کنم اگه راه حلی پیدا کردی ب منم بگو خواهش ...

من یه مدت شبا قبل خواب  دمنوش  گل گاو زبون درس میکردم میخوردم خیلیییی تاثیر داره واقعا ارومت میکنه ولی گفتم یه مدت نخورم ببینم بازم میاد سراغم این علامتا دیدم اره حتما امتحان کن

من یه مدت شبا قبل خواب  دمنوش  گل گاو زبون درس میکردم میخوردم خیلیییی تاثیر داره واقعا ارو ...

من یه چند شب شربت بهار نارنج میخوردم میگن ارامش میده و خوبع ولی تموم شد فعلا نخریدم دیه

چجوری درست میشه ؟

از عطاری بخر گلشو بعد تو یه کتری اندازه یع لیوان اب بریز با یه قاشق غذاخوری گل گاو زبان و گل محمدی اگه دوس داشتی دوس نداشتیم میتونی نریزی بزار یکم دم بکشه رنگش که بنفش ملایم شد با نبات بخور هروقت دیدی اروم نیستی و این حس مسخره داره میاد سراغت ای دمنوشو بخور واقعا تاثیرشو متوجه میشی