2789
عنوان

ویار خوردن

255 بازدید | 29 پست

من هفته هفت بارداریم ، نمیدونم طبیعیه یا نه اما دلم میخواد فقط غذا بخورم اونقدر غذا میخورم حالت تهوع میگیرم اما بازم تا یه چیزی میبینم میگم بخورم.مثلا ظهر در حد مرگ غذا خوردم دیدم حالم داره بد میشه دراز کشیدم بلند شدم دیدم مامانم سیب خوردم رفتم از تو یخچال کلی میوه اوردم خوردم در حدی که داشتم بالا میاوردم اما چشمم سیر نشده بود میخواستم بازم بخورم کسی اینجوری شده تا حالا

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

همه همینجورین اوایل بارداری بعدش به حالت عادی برمیگردی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه بابا یه عده هم مثل من از همه چی بدشون میاد و هیچی نخورده همش بالا میارن من اصلا نمیدونم هوس بارد ...

چند هفته ای؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
همه همینجورین اوایل بارداری بعدش به حالت عادی برمیگردی

خیلی میترسم هیچی نشده وزن اضافه کردم دو کیلو

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.
خیلی میترسم هیچی نشده وزن اضافه کردم دو کیلو

تو بخای نخای باید وزنت بره بالا 

خودتو محدود نکن 

چیزای مقوی مثل سبزیجات و ماهی و کباب بخور

من دیگه بچه هام بزرگ شدن ولی از هفته ۷تا ۱۸ وضع همین بود  فقط ۵ ۶ کیلو کم کردم اولش

اخی بسلامتی

منم تا هفته ۲۰ ویار داشتم بعدش خوب شدم