2777
2789

بیشتر سردردا از بی خوابیه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

آره عزیزم کاملا طبیعیه،آب میان بافتی پرده مننژ که کم سه باعث سر درد میشه،استرسی بودن هم سرد درد میاره،فقط خیلی حواست به خودت باشه خدای نکرده میگرن نگیری اگر زیاد استرس داری

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخش منظورم بی آبی بود درسته عزیزم آب زیاد بخور 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

آره عزیزم کاملا طبیعیه،آب میان بافتی پرده مننژ که کم سه باعث سر درد میشه،استرسی بودن هم سرد درد میار ...

استرس زیاد میگرن میاره؟

شما هم تو این موارد که گفتم سردرد میشی ؟

عزیزم سر هر مسئله ای تو زندگی نگران میشم و استرس میگیرم  چیکار کنم فکرهای منفی ازم د ...

سعی کن بجای فکرای منفی،خوشبینانه به تمام زندگی نگاه کنی گلم،میدونم سخته اما شدنیه،به این فکر کن که وجود خدا همیشه توی زندگیت هست و مسیر درست رو نشونت میده،یه کاغذ بردار تمام چیزهایی که بهت استرس وارد کرده رو بار ها بنویس و بگو من هر چه که آزارم داده رو رها میکنم و کاغذها رو آتیش بزن،و حتما با یه مشاور صحبت کن 

سعی کن شاد باشی،چیزای خوشکلی که دوست داری هرچند کوچیک برا خودت بخر،مثل یه گیره سر،ورزش کن،نفس عمیق بکش،و آب نسبتا خنک هم بخور گلم،غذای مقوی هم بخور چون گاهی کمبود ویتامینا استرسی بودن رو تشدید میکنه

سعی کن بجای فکرای منفی،خوشبینانه به تمام زندگی نگاه کنی گلم،میدونم سخته اما شدنیه،به این فکر کن که و ...

ممنون عزیز بابت راهنماییت ❤️🙏🏻

اینکه میگن خدا در حد توان ادما بهشون سختی میده درسته واقعا؟؟؟!!!!

ممنون عزیز بابت راهنماییت ❤️🙏🏻 اینکه میگن خدا در حد توان ادما بهشون سختی میده درسته واقعا؟؟؟!! ...

زنده باشی مهربونم♥️

آره قشنگم واقعیه،چون خودم تماما حسش کردم ،و با هر سختی قوی تر میشم

زنده باشی مهربونم♥️ آره قشنگم واقعیه،چون خودم تماما حسش کردم ،و با هر سختی قوی تر میشم

نه من نمیخام قوی شم من واقعا تحمل بعضی از سختی ها رو ندارم 

برا همین اگه این گفته درست باشه خیالم راحت میشه که خدا در حد و توانم بهم سختی میده نه بیشتر 

نه من نمیخام قوی شم من واقعا تحمل بعضی از سختی ها رو ندارم  برا همین اگه این گفته درست با ...

هر چیزی رو که بهش فکر کنی همون واقعی میشه،سعی کن با تمام انرژیت به چیزایی که دوست داری فکر کنی،مطمئنا بهترینی برات اتفاق میوفته،هر وقت احساس سختی زیاد کردی دو رکعت نماز بخونی و با خدا درد و دل کن خیلی آرومم میکنه

هر چیزی رو که بهش فکر کنی همون واقعی میشه،سعی کن با تمام انرژیت به چیزایی که دوست داری فکر کنی،مطمئن ...

مرسی عزیز

برام دعا کن که میگن دعای دیگران در حق ادم زودتر میگیره