2777
2789
اینجور تاپیکا خیلی خوبه خیلیا میتونن خودشونو به چالش بکشن و یا کمک بخوان از هم ک توی یادگیری زبان مس ...

اره دقیقا

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
اینجور تاپیکا خیلی خوبه خیلیا میتونن خودشونو به چالش بکشن و یا کمک بخوان از هم ک توی یادگیری زبان مس ...

it's true 

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣باباااا جرمنی😂الان تو کانتری خودمونی؟ 

Country Self 😁😁😁

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

درسته. مثلا من فهمیدم ب لطف فیلمایی ک دیدم دست و پا شکسته متوجه میشم چی میگن🤣مثلا میتونم تا مرز آمریکا برم از دمه در برگردم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
معنی پلیزززز

😐Baba John, who does not know English, why ... 

خدا وکیلی خودتون انگلیسی تایپ مکنین یا با مترجم کیبورد دارین فارسی رو ب انگلیسی مینویسین؟

ببین این که گفتیو نمی‌دونم ولی برنامه هایی که برای ترجمه ایناست اصلا به درد نمیخوره از نظر من چون همش غلط غلوط میگه😐

🤣فقط یکم اونور تر بشین. تخمه رو بزار وسط😂آندرستند؟ 

Yes i think😂😂😎

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

خدا وکیلی خودتون انگلیسی تایپ مکنین یا با مترجم کیبورد دارین فارسی رو ب انگلیسی مینویسین؟

God knows