2777
2789

چند سالشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساله شه؟

بعضی وقتا نفخ؛ بعضی وقتا روی یه جای سرد نشسته؛ ولی اگه لاغر و رنگش پریده س بهتره ببری دکتر کودکان

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

عزیزم ببرش دکتر 

اگه هر روز میگه که حتما دکتر براش سونو چیزی مینویسه ولی مثلا اگه چیز نفاخ میخوره اینجوری میشه که قطره های هست داروخونه برای نفخ بگیر براش 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چهار سال  انگار موقع دستشویی درد داره ولی دستشویی نمیکنه

اخی عزیزم ازش بپرس پی پی داری نمیتونی اگه آره که براش یک قاشق مربا خوری خاک شیر توی آب جوش بذار نیم ساعت خیس بخوره بعد خاکشیره بشور بده بخوره درست بشه و حتما دکتر ببرش

💖

یبوست داره ابگوشت بهش بده غذای نونی بده لبنیات حذف کن یه مدت غذاهایرطبعذگرم فقط بهش بده

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
خیلی لاغر شده رنگش سفید بنظرت چی میتونه باشه

شاید کرم روده داشته باشه. البته بهتره ببری پیش پزشک کودکان اون خودش براش آزمایش می نویسه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اخی عزیزم ازش بپرس پی پی داری نمیتونی اگه آره که براش یک قاشق مربا خوری خاک شیر توی آب جوش بذار نیم ...

خاکشیر میدم نبات و پونه و کلی چیز روغن زیتون ولی بازم میگه دلم درد میکنه باید ببرمش دکتر