2777
2789
هدفم فیزیو یا دندونه پزشکی هم نمیخوام دوست دارم آرامش شغلی داشته باشم احساس میکنم تو پرستاری اون ...

فیزیو که با رتبه بالاتر از پزشکیم میتونی قبول بشی ولی دندون خب سخت تره

دیگه اون بسته به علاقه خودته دیگه فکر کنم با این چیزی که گفتی زیاد محیط بیمارستانو دوست نداری برعکس من که عاشق محیط بیمارستانم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پرستاری چطور رشته ایه؟!

یه رشته پر از فشار کاری و استرس اما برای من شیرینه واقعا...چون با علاقه انتخابش کردم و‌ ترم اولم الان...ولی گفتی آرامش میخوای پرستاری با آرامشی که میخوای در تضاده چون محیطش پر از فشاره باید ببینی میتونی کنار بیای باهاش؟رشته تمیزی هم نیست دیگه خون و زخم و سوختگی و این داستانا با همه چیز و هر مدل آدمی هم در ارتباطی

خیلی گیرم🤕

حق داری موقعیت سختیه اونم با این وضع کنکور...خود من رتبه امو نسبت به پارسال خیلی بهتر کردم اما انقدر وضعیت انتخاب رشته امسال افتضاح بود که رشته های قبولیم همونی شد که پارسالم میتونستم قبول بشم :/ همه زورمم نزدم امسال ولی دیگه حال ندارم بمونم برا سال سوم که همه توانمو بذارم تصمیم گرفتم جای پزشکی برم رشته پیراپزشکی که دوستش دارم اما اگه تو تو خودت انگیزه اشو میبینی که تا آخرش بخونی بمون