2777
2789

درمان ریزش مو با استفاده از معجزه ای به نام سیر

سیر حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که تولید کلاژن را بیشتر می کند .

سلنیم موجود در سیر به افزایش گردش خون کمک می کند.

سیر فولیکول های مو را هم پاکسازی می کند که این مسأله باعث افزایش استحکام موها و مانع از نرسیدن موادی به موها می شود که به رشد موها کمک می کنند.

در پژوهشی که در نشریه ی هندی Dermatology, Venereology and Leprology منتشر شده، استفاده از ژل سیر به صورت موضعی برای درمان موضعی آلوپسی یا همان ریزش مو، مورد بررسی قرار گرفته.

نتایج تحقیق نشان داد واکنش به دارو از لحاظ رشد موها در گروهی که از ژل سیر استفاده کرده بودند به میزان چشمگیری عالی بوده.

طرز تهیه ژل سیر در خانه:

_چند حبه سیر را در روغن زیتون یا نارگیل خرد کنید.

_ژل به دست آمده را در یک شیشه مربا بریزید و آن را به مدت دست کم سه هفته، در یک جای خشک و خنک نگه دارید.

_بعد از سه هفته ژل آماده است و می توانید آن را روزی یک بار به موهای خود بزنید.

_برای درست کردن ژل سیر به عنوان درمان ریزش مو ، می توانید سیر را بعد از خرد کردن به عسل یا زنجبیل هم اضافه کنید.

مترجم:گلریز برهمند

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ماهه دارم میخورم😐 اصلا دیگه حتی به اسمشم حساسیت گرفتم از بس اشغاله و بی تاثیر گل بگیره هرچی دارو ...

واقن

منم سه ماهه میخورم به جز خودم همه تاثیرشو دیدن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یعنی ریزشت خوب شده؟

نه 

من چون استرس دارم بعضی وقتا قطع میش بعضی وقتا مباز میریزه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
مشکل منم همینه اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو🥺

من دو بار قبلا ریزش مو گرفتم هر دوبار با قرص فلوکسیا خوب شدم الان ایران گیر نمیاد اگه اشنا داری تو خارج پولشم داری بخر دو بسته باید بخری حدود ۴ تومن میشه 

من دوباره میخوام ازمایشامو تکرار کنم اگه بازم مشکلی نبود گور بابا پول قرصو میخرم😩😢

این رو قبلا یکی تو نی نی سایت ارسال کرده بود:

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان . در مورد استفاده از آب پیاز باید بگم که من به مدت 2 ماهه که هر روز هر روز هر روز  اونم از پیاز قرمز استفاده میکنم . قبل از شروع موهامو کوتاه کردم تا بهتر بتونم آب رو به پوستم برسونم . قبل از استفاده موهای جلوی سرم مخصوصا بغلها به شدت ریخته بود و دچار کچلی سکه ای شدید شده بودم . دکتر رفتم و یک میلیون و دویست هزار تومن خرج کردم . ولی نه تنها هیچ اثری نداشت بلکه بدتر هم شد. تا اینکه دو ماه پیش با سایتی آشنا شدم که از آب پیاز گفت و گفت که سه بار در هفته کافیه . ولی ازونجا که من هیچوقت در زندگیم به کم قانع نیستم . هر روز یه عدد پیاز قرمز رو رنده میکردم و آبش رو حسابی با یک طوری بزرگ که شبیه همون طوریهای چای صاف کن هست میگرفتم . و با برسی که برای استفاده از پنکک برای صورت استفاده میکردم . هر روز تمام موهای سرم رو آغشته به آب پیاز میکنم . و روش یه مشمبا فریزر میزارم . یه گوشه ی مشمبا رو میبرم و به صورت مثلت در میاد و بعد روی سرم قرار میدم . باید بگم که معجزه اتفاق افتاد و نه تنها تمام قسمتهای تاسی جلوی سر و بغلهای جلوی سر کاملا از بین رفت . بلکه چون به خاطر کوتاه کردن مو میتونستم آب پیاز رو به تمام قسمتهای سرم بزنم . موهای سرم به شکل شگفت آوری پرپشت شده . موهام رنگ اصلیش خرمایی بود ولی الان مشکی پر کلاغی شده . و حتی ضخامت خیلی زیادی هم پیدا کرده . در مورد بوی پیاز هم کاملا با شما مخالفم . چون اگه هزینه کنی و یه شامپوی درست درمون بگیری . حتی با مقدار کمی ازون شامپو که کافیه به مدت دو دقیقه سرتو باهاش ماساژ بدی دیگه هیچ بویی احساس نمیکنی . من از شامپوی ریزش مو البته مارک خارجی و الان هم از شامپوی حجم دهنده ی مو اونم مارک خارجی استفاده میکنم . به مقدار خیلی کمی هم شامپو میزنم و دو دقیقه سرم رو ماساژ میدم و در قسمتهای گردن هم میزنم چون گاهی آب پیاز سر میخوره و گردن هم پیازی میشه . و بعد سرم رو آبکشی میکنم و با حوله ای به صورت کاملا ملایم یه جورایی حالت نوازش  آب رو با حوله میگیرم و بعد با سشوآر کم حرارت موهامو خشک میکنم . نتیجه ای که گرفتم اونقدر برام شگفت آوره که فکر کنم هر چی مو در زمان گذشته از دست دادم کاملا برگشته . یه عده هم از ریختن آب پیاز در داخل شامپو نوشتند. که کاملا مخالف هستم . پیاز در زمان استفاده کاملا باید تازه باشه . اونو روزانه رنده کنید . آبشو بگیرید و اصلا هم نیاز نیست چیزی مثل روغن یا فلان اضافه کنید . و با استفاده از همون برس مخصوص زدن پنکک  همون برس مودارها   آب پیاز رو اول قسمت های چپ  و وسط و راست جلوی سر و بعد به تدریج به فرق سر نزدیک بشید و بعد هم موهاتونو از پشت به جلو هول بدید و قسمت های پشت مو رو هم کاملا آغشته به آب پیاز کنید . من که اصلا ماساژ ندادم و مشمبا فریزر گذاشتم و ساعتها گذاشتم روی سرم بمونه . یه بار ساعت 6 صبح گذاشتم و هشت شب شستم . و گاهی میزارم مثلا چهار ساعت بمونه . در هر صورت معجزه اتفاق میفته . توی شامپو نریزید . تنها چیزی که اجازه دارید داخل شامپو کنید سرکه ی سفید هستش . که میگن موثره . که البته خودم استفاده نکردم و نخواهم کرد . ولی سعی کنید تنبلی نکنید و به محض اینکه از خواب بیدار شدید  پیاز قرمز درشت رو رنده کنید آبشو حسابی بگیرید. اگه صاف کن بزرگ ندارید از یه روسری حریر استفاده کنید و حسابی آبشو داخل کاسه ی بزرگ ماست خوری بریزید و بعد هم بقیه ماجرا . روزانه انجام بشه . به سایتها نگاه نکنید که میگن سه بار در هفته کافیه . البته شاید درست بگن ولی اون نتیجه ای که من از استفاده ی روزانه گرفتم مطمئنا شما نخواهید گرفت . موهام به شدت پرکلاغی  ضخیم و پرپشت شده . راستش من ازون آدما نیستم که حوصله داشته باشم جایی تجربه ی کاری رو بنویسم . ولی خب انگار خواست خداست که من امروز تنبلی رو کنار بزارم و برای شما بنویسم . با تشکر

من که همیشه دعاش میکنم.