2777
2789
عنوان

فال حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 60 پست

آخه من ۳۰ سالمه از یه مرد ۴۶ ساله خوشم اومده

من مجردم اما ایشون از خانومش جدا شده

یک هفته س بهش گفتم علاقه دارم بهتون اما گفتن حسی به من ندارن

از دیشب خیییلی دلتنگشم میخواستم پیام بدم

نمیدونم باید چیکار کنم 

مرسی😘😘😘😘

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد واقعییی😳😶😶😶 ممنونم عزیز دلم  همین الان میخواستم بهش پیام بدم پس ندم؟

اتفاقا میخواستم بپرسم ازت درسته؟ فالت جالب اومد برام

نه دیگه پیام نده دل بکن ازش

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
یه نیت دیگه کردم لطف میکنی بگیری؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
یه نیت دیگه کردم لطف میکنی بگیری؟

برعکس راهنماییت کردم  

اتفاقا میخواستم بپرسم ازت درسته؟ فالت جالب اومد برام نه دیگه پیام نده دل بکن ازش

من سختی زیاد کشیدم امسال

همش غصه و اشک داشتم

یه روزی من خوشبخت ترین دختر دنیا خودمو میدیدم

۶ سال کنار عشقم بهترین لحظات رو داشتم،اما بخاطر بزرگتر بودن من خانواده ش راضی به ازدواجمون نشدن و اونم بعد ۶ سال ازم جدا شد

اوضاع روحی خیلی بدی دارم

خواستم با عاشق این مرد شدن خودمو از غم خلاص کنم و واسه خوشبختیم بجنگم اما اون بهم ناز کرد با اینکه من هم خوشگلم همه تحصیل کرده و شاغل

ایشون فقط پولدار بودن

عه😶 چیکار کنم من ؟😭😭😭😭

عزیزم تو بخاطر فرار از غم قبلیه اومدی سمته این

این بابام ک پولداره حس میکنه برا پولش اومدی

اول با شکست قبلیت کنار بیا اثن شاید عشق اولت چند ماه دیگه برگشت سمتت دوباره و شد بهم برسین سریع تصمیم نگیر

عزیزم تو بخاطر فرار از غم قبلیه اومدی سمته این این بابام ک پولداره حس میکنه برا پولش اومدی اول با ...

نه برنمیگرده

اون تموم باورامو خراب کرد و خانواده شم راضی بشو نیستن

چند روز پیشم پیام داد از روی آروم کردن وجدانش که حالت چطوره و منو حلال کن

من این مرد رو واقعا خوشم اومده ازش.مرد خییلی باشخصیه فقط بهم احساسی نداره نمیدونم چجور عاشقش کنم