2777
2789
عنوان

نامزدی داداشم

1213 بازدید | 12 پست

هفته دیگه جشن نامزدی داداشمه 

دروغ چرا، اصلا خوشحال نیستم😔 همه دوستام میگن داداشا ک ازدواج میکنن دیگه تمومه دیگه میچسبن به زنشون،دیگه اون برادر سابق نمیشن

جدا از این نمیدونم تو مراسم نامزدی چطور باشم که فک نکنن خودمو گرفتم،چون من آدم ساکت و درونگرایی ام یا مثلا اهل رقص نیستم، فامیلامون دیگه میدونن ولی حالا بیا و ب فامیلای عروس ثابت کن من بلد نیستم برقصم،اونم اونا ک اهوازی و خونگرمن.

اصلا حس خوبی ندارم، کاش دیرتر ازدواج میکرد... 

خواهرشوهر بازی درنیار

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

به نظر منم پسر زن که میگیره دیگه تموم مثل قبل نمیشه🥴🥴نکه محبت نکنه ها ا ولی خب دیگه بیشتر وقتش و محبتش خرج زنش میشه 

من رفت ۱۲ یا ۱۳ ساله دیگه خواهر شوهر بشم😂😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر منم پسر زن که میگیره دیگه تموم مثل قبل نمیشه🥴🥴نکه محبت نکنه ها ا ولی خب دیگه بیشتر وقتش و م ...

اره دقیقا خب طبیعی ام هست

منم ازدواج کنم دوست دارم شوهرم بیشتر ب من توجه کنه تا خونوادش

اگر زن داداشت آدم باشه خیلی هم خوب  کاش زن داداش منم شعور داشت

نه اصلا کاری ب اون ندارم

دلم واسه زمانی ک هر چهارتامون پیش هم بودیم تنگ میشه

خب بالاخره الان یکی اضافه شده بهمون

دیگه هیجوقت مثل قبل نمیشیم

بله خب تا حدودی اینجوری میشه، توجه و محبت سابق رو نداره به هرحال همسرش در اولویته

اما اگر عروستون انسان خانواده دار و اصیل و فهیمی باشه و شماهم خواهرشوهر خوبی باشید و مزاحم زندگیشون نشید و دخالتی نکنید روابط خوبی باهم خواهید داشت

فقط بهتون توصیه میکنم پشت سرش اصلا حرف نزنید با هیچکس حتی افراد قابل اعتماد چون اگه به گوشش برسه کاری میکنه که کلا از چشم برادرتون بیفتید

🌷
بله خب تا حدودی اینجوری میشه، توجه و محبت سابق رو نداره به هرحال همسرش در اولویته اما اگر عروستون ا ...

نبابا من اصلا حوصله دخالت ندارم تا الانم هیچ دخالتی نکردم همش میگم به من چه، زندگی خودشونه، چون خودمم از دخالت دیگران تو زندگیم متنفرم و به هیچکس رو نمیدم.

امیدوارم اونم خوب باشه،بنظرم ک هست