2777
2789
عنوان

ناهار ندارم😞

126 بازدید | 13 پست

تنهام دیشب خیلی عصبی شدم تنگی نفس گرفتم الانم باهام هست خیلی گشنمه چی درست کنم که ساده باشه و گشنگی و رفع کنه و سالمم باشه و زود حاضر شه چون پریودم و دارم خون از دست میدم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک پیمانه برنج با دوپیمانه اب و نک و روغن و یک تکه گوشت چرخی بنداز تو اب برنج اگرم حال داری ی پیازم رنده کن توش و کمی زعفران ابش خسک شد دم کن برار با سالاد بخور

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
پیاز تفت بده توش یه تکه چرخ‌کرده بنداز تفت بده ادویه بزن با نون

اینم بد فکری نیست

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
یک پیمانه برنج با دوپیمانه اب و نک و روغن و یک تکه گوشت چرخی بنداز تو اب برنج اگرم حال داری ی پیازم ...

ممنون این عالیه 

چی داری تو خونه تا بهت بگم باهاش درست کن بهتر از همچیز واسه شما الان جگر هستش 

برنج مرغ چرخ کرده گوشت سیب زمینی پیاز فلفل دلمه ای ماکارونی زعفران ماست گوجه خیار سیب 😑

برنج مرغ چرخ کرده گوشت سیب زمینی پیاز فلفل دلمه ای ماکارونی زعفران ماست گوجه خیار سیب 😑

گوشت چرخی رو با سیب زمینی که ابش رو بگیر بزار کنار ی پنج دقیقه بمونه   نشاسته اش  رو به گوشت چرخی اضافه کن پیاز هم رنده کن  آبش رو بگیر 

رو به گوشت چرخی اصافه کن همه رو با ادویه مخلوط کن اندازه ی گردی کف دستت بردار توی ماهیتابه سرخ کن یا همون رو کن همبر دستی بزرگتر گردی رو بردار 

بعد آخر سر گوجه رو با همین روغن تفت بده یا با نون باگت یا برنج بخور 

گوشت چرخی رو با سیب زمینی که ابش رو بگیر بزار کنار ی پنج دقیقه بمونه   نشاسته اش  رو به گو ...

ممنون گلم این دستورو بمونه واسه یه وقت دیگه خیلی طولانی شد ❤مرسی گلم