2777
2789
عنوان

سوخیدگی با موبر

90 بازدید | 14 پست

دیروز پوست صورتم با موبر سوخید یکمی زینک زدم قرنز شده و زخم چهارشنبه میخوام برم بیرون با دوستام نمیدونم جی کنم خیلی حالم خرابه اصلا خوب میشه تا چهارشنبه تلوخدا کمک کنید😢👈👉

برای منم همیشهههه داغون میشه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خوبه رو اون بسته وامونده نوشته قبل اینکه استفاده کنید برای ی موضعی ی قسمت کوچیکی تست کنید😕

نمیدونم در چ سطحه شاید بشه با کرم پودر پوشوندنش

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده اکشم درومده

برای من هر دفعه قرمز میشه و میسوزه ولی بازم مرض دارم دوباره دفعه بعد میزنم😐😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سطحش خ بده زخم شده قشنگ پیشونیم چی بزنم

موهاتو بریز تو پیشونی ات

اگرم خوب نشد و دوست نداری اینطوری بری بیرون

مجبوری بمونی خونه 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
برای من هر دفعه قرمز میشه و میسوزه ولی بازم مرض دارم دوباره دفعه بعد میزنم😐😆

منم با اینکه سریای قبل سوخید ولی بازم زدم😑😂😂😂حالا بنظرت تا چهارشنبه توب میشه؟

منم با اینکه سریای قبل سوخید ولی بازم زدم😑😂😂😂حالا بنظرت تا چهارشنبه توب میشه؟

اره بابا دو سه روزه خوب میشه نگران نباش

برای اینکه باد نیستید

بلدی داره مگه؟😆

بلدی داره مگه؟😆

منم قبلا میسوختم زیاد میذاری میمونه یه مرطوب کننده سبک قبلش بزن  در حد ابرسان بعدش کرم یا خمیری که با پودر درست کردی بمال نهایت تو سه دیقه باید بشوریش موی صورت نازکه زود از بین میره