2789
عنوان

جنسیت نی نی

118 بازدید | 22 پست

خانما من بارداری چهارمم هست از بارداری اولی خداروشکر یه دختر سالم وخوشگل دارم.دوتابارداری بعدیم جنینی نبودو سقط شدن.والان دوباره باردارم وچک کردیم مشکلی نبودد.خانمای باهوشش بنظرتون جنسیت نینیم چیه.تهوع ندارم ضعف بدنی شدید دارم غذاهم خوب میخورم .تست جوش شیرین دوتا جواب داد بهم.تست سوزن اصلا ازبارداری اول به بعدو دیگه نشون نمیده نمیدونم چرا.کسی تجربه ای داره بگه

چند هفته‌ای؟ 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهوع صب نداشتم 

شوری و ترشی دوس داشتم 

اخلاقم تغییر نکرد 

پوستم خیلی خشک شد

اصلا هم از چیزی بدم نمیاد 

بجمم پسره

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
شش هفته

من تست جوش شیرین زدم درس بود 

ا

چ جالب من از هیچی بدم نمیاد فقط دوست دارم غذامو شور کنم یا خیارشور بخورم

دقیقا من خیلی خیارشور میخورم 

سالاد و دوغ رو هم شور میکردم میخوردم 

اونایی که باردارن وجنسیت نی نی شون رومیدونن برن تست خونگی انجام بدن بیان بگن درست بوده یانه 

من تست حوش شیرین انجام دادم یه روز پسر نشون داد  روز بعد دختر نشون داد