2777
2789
عنوان

خودکشی

294 بازدید | 15 پست

دیگه خسته شدم

زورم به زور دنیا نچربید

واقعا نمیدونم چرا اومدم اینجا اینارو بگم

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

دیگه تموم قرصو خوردم

فک کنم یه کم دیگه اثر میکنه

مَن یه دُخترِ بی اَعصابِ مِهرَبونَم  

چرا 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی خز شده جرعت داری زندگی کن

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

یه مرتاض هندی میگفت بینی رو بگیر ۵ دقیق نفس نکش میفهمی خودکشی یعنی چی

این چه حرفیه بدن محتاج زندگیه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیدونم چرا نمیتونم باورکنم

اخه کسی ک بخاد خودشو بکشه ک نمیاد تاپیک بزنه

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
نمیدونم چرا نمیتونم باورکنم اخه کسی ک بخاد خودشو بکشه ک نمیاد تاپیک بزنه

گاهی کسایی که چنین قصدی دارن مطرح میکنن شاید کسی حرفی بزنه منصرف بشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خودکشی خز شده جرعت داری زندگی کن

دقیقا

خودکشی از نشونه های ضعفه

2790
2778
2791
2779
2792