2821
2789
عنوان

کنترل مدفوع

192 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کمکک من پسرم ۶سالشه و پیش دبستانی میره چند ماهه ک وقتی پی پی داره نمیره دستشویی و پشت شورتش همش کثیف میشه دیگه خستم کرده ب نظره شما چیکار باید بکنم؟

مگه بهش یاد ندادی😑

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب یاد بده عیبه اینکار فردا پسفردا بره جایی یا مدرسه از عهده خودش میتونه بربیاد؟؟

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

دکتر باید ببری حتما بچه ای که قبلا اینطوری نبوده یهو اینطور شده هرچه زودتر درمان بشه بهتر ببر اطفال ببین چی تشخیص میده و کجا ارجاع میده اونا ازین موارد زیاد دیدن و شاید اصلا بگه عادیه 

فقط خواهشا دعواش نکنید و هیچ کدوم از فامیل و دوستانش هم نفهمن پنهان کنید مراحل دکتر و اینارو یه وقت گل پسرمون ناراحت نشه 😘😘😘🙂🙂🙂

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.