2777
2789
ارع حلا انگار چیکار میکردیم پتو رو کشیدم سرم گریه گردم

اخی واقعا ادم خجالت میکشه خیلی زیااااااد من توی سریالا هم که میبینم جای اونا خجالت میکشم فیلمو میزنم جلو  

میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرمم بعد اون صحنه با پررویی رفت نشت چای خورد

میگم خجالت نمیکشن

من اگر حالا به عشقم رسیدمو خدایی نکرده همچین چیزی پیش اومد شوهرم فکر کنم ادامه بده براش مهم نباشه چب بگم والا من از پنجره میرم خونمون   دو طبقه میرم بالا یا میوفتم توی پاسیو طبقه اول از اونجا در میرم   

میگم خجالت نمیکشن من اگر حالا به عشقم رسیدمو خدایی نکرده همچین چیزی پیش اومد شوهرم فکر کنم ادامه بد ...

نه حالا به مامانش میگه حاج خانوم مگه نمیبینه منو عشقم درحال... چرا بدون در زن میای

پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
نه حالا به مامانش میگه حاج خانوم مگه نمیبینه منون عشقم درحال... چرا بدون در زن میای

اره چرا در نمیزنن من از بچگی مامان بابامو مجبور میکردم در بزنن وقتی از این مسائل با خبر شدم که بعدا همچین مشکلی پیش نیاد   ببین من دیگه چی بودم 

اره چرا در نمیزنن من از بچگی مامان بابامو مجبور میکردم در بزنن وقتی از این مسائل با خبر شدم که بعدا ...

افرین بعدش مادرشوهرم میگه من درزدم شما هواستون یه جای دیگه بود

پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
افرین بعدش مادرشوهرم میگه من درزدم شما هواستون یه جای دیگه بود

واااای میگفتی شما موقع همچین کاری حواست کجاست به دره یا به کارت  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز