2777
2789
تویی دیشب تو تاپیکم بودی

اره در باره مادرشوهرت و بدترین سوتی ها و اینا حرف زدیم منم شرایط رویایی با شوهر رویایی که خجالت سرش نمیشه رو گفتم   

میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی مادرشوهرت رو بعدش دیدی چیکار کردی 

از خجالت از اتاق نمیومدم بیرون بعدش خواهرشوهرمـ فرستاده بود که خواهرشوهرم گفت زن داداش بیا بهم درس بده با خجالت اومدم بیرون

پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
من ببینم بعدا در رویا فکر کنم خودمو گم و گور کنم یه جایی که ترجیحا بغل شوهر رویایی باشه   &nbs ...

نگو اون منو پرتم کردم من از ترس پریدم بغلش 🤦‍♀️

از خجالت از اتاق نمیومدم بیرون بعدش خواهرشوهرمـ فرستاده بود که خواهرشوهرم گفت زن داداش بیا بهم درس ب ...

وااااایییییی من اصلا نمیتونم توی چشم های کسی نگاه کنم بعدش   

وااااایییییی من اصلا نمیتونم توی چشم های کسی نگاه کنم بعدش    

نگو بعدش بهم خندید گفت منو بابا هم این کارارکردیم از این بدرش را کردیم که شوهرت به دنیا اود

نگو اون منو پرتم کردم من از ترس پریدم بغلش  🤦‍♀️

ای وای   تصور کردم یکی پرتت کنه بعد دوباره بری بغلش   اینجوری از خود شوهرمم خجالت میکشم 

بهتره تو رویا و خجالت من برم گم شم   یه اهنگه بود میگفت 

برم گم شم تو آاااغوشت

ای وای   تصور کردم یکی پرتت کنه بعد دوباره بری بغلش   اینجوری از خود شوهرمم خجالت میکش ...

ارع حلا انگار چیکار میکردیم پتو رو کشیدم سرم گریه گردم

نگو بعدش بهم خندید گفت منو بابا هم این کارارکردیم از این بدرش را کردیم که شوهرت به دنیا اود

فقط میتونم بگم وااااااییی   الان تاپیک نترکه   

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز