2777
2789
عنوان

چقدر اعتقاد دارید؟

88 بازدید | 14 پست

بچه ها بیایین بگید چقدر به کارما اعتقاد دارید؟

از اینکه یکی حق کسی رو بخوره یا بدی کنه یا هر چیز دیگه...

والا تا الان من هر کاری کردم فقط سر خودم اومده ...پس کسی که در حق من بدی میکنه چرا بلا سرش نمیاد🙄😁

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شدیداً اعتقاد دارم 

فَمَن يَعمَل مِثقالَ ذَرَّةٍ خَيرًا يَرَهُ﴿۷﴾

پس هر کس هموزن ذرّه‌ای کار خیر انجام دهد آن را می‌بیند! 

وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿٨﴾

و هرکس هموزن ذره ای بدی کند، آن بدی را ببیند. (۸)

سوره الزلزله

بشدت بشدت بشدت  کافیه یکیو مسخره کنم خیلی گذری و الکی،به یه هفته نرسیده سرم میاد  کافیه ...

پس لطفادعاکن خدااون دوتاازخدابیخبرو جوری گرفتارکنه که بیان به پامون بیفتن😭۲۸ساله هیچیشون نمیشه

پس لطفادعاکن خدااون دوتاازخدابیخبرو جوری گرفتارکنه که بیان به پامون بیفتن😭۲۸ساله هیچیشون نمیشه

بخدا یروز با چشمای خودت میبینی که چی به سرشون میاد 

فقط بسپار به خدا،من هیچوقت جواب نمیدم خودم،فقط میسپارم خدا که خودش جواب بده

بخدا یروز با چشمای خودت میبینی که چی به سرشون میاد  فقط بسپار به خدا،من هیچوقت جواب نمیدم خودم ...

تاپیکاتودنبال میکنم میدونم مظلوم وخانومی...بخدااین دوتانامردهم خونن ولی خونه ماروتوشیشه کردن ازارث پدرکه ازشیرمادرهم حلالتره محروممون کردن خدالعنتشون کنه پارسال اول محرم ازدرددلم سپردمشون آقاابوالفضل هنوزگردن کشن فکرکن حق برادرمعلوله من خوردن داره؟😓