2777
2789
منکه خودم تجربه کردم میگم اینا همه الکیه تا کچل نکنی از بین نمیره من همه راهها رو رفتم در اخر کل خ ...

آخه منم پنج سال پیش اینا گرفتم با همین روش از بین رفت 

موهامم کوتاه نکردم 

باید آدم مداوم تمیز کنه سرشو از تخم ها 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
موهات در اومده 😨 مگه میشه دختر هم کچل بکنه 😭

چاره چیه

اره الان ۴ماه گذشته و موهام تاحدود زیادی بلند شده

من این مدت هیچ کجا نرفتم که کسی متوجه نشه

خیلی روانمو به هم ریخته بود

بدتر از من پسرم که ۲سالشه و از نوزادی که دنیااومد موهاشو کوتاه نکرده بودم عاشق موهاش بودم تا رو شونه هاش بود فرفری و میبستمشون 

ولی مجبور شدم اونو هم کچل کنم

الان باز بلند شده ولی در حدی که ببندم نیس

دوباره میسازمت💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهات در اومده 😨 مگه میشه دختر هم کچل بکنه 😭

اصلا احتیاجی به کچل کردن و حتی کوتاهی هم نیست. دختر خاله ی من گرفته بود موهاشم بلند بود، مادرش براش شامپوشو خرید و با شونه ی مخصوصش دونه دونه خارج کرد و خوب شد

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
آخه منم پنج سال پیش اینا گرفتم با همین روش از بین رفت  موهامم کوتاه نکردم  باید آدم مداو ...

اخه من موهام خیلی پره 

بعدم کی میخواس هرروز برا منو تمیز کنه؟

تازه پسرم که موهاش کم پشت بود هم با این روش همه تخم ها در نمیومد

اگه بتونی تخم هارو هرروز خارج کنی که واقعا عالیه 

دوباره میسازمت💪

منکه خودم تجربه کردم میگم اینا همه الکیه تا کچل نکنی از بین نمیره من همه راهها رو رفتم در اخر کل خ ...

من موهامو پسرونه زدم کچل نه ولی به سختی از بین رفتن هفته ای یه بار شامپو ضد شپش میزدم هرروز نرم کننده میزدم وشونه مخصوص شپش میکشیدم وسشوار گرم 

اخه من موهام خیلی پره  بعدم کی میخواس هرروز برا منو تمیز کنه؟ تازه پسرم که موهاش کم پشت بود ه ...

آره حرفت حقه 

مادر من یادمه کل ظهر مینشست تو تراش تک تک موهامو برسی میکرد 

صدا ترکیدن شپشا و تخماشون واقعا چندش بود 🤢🤮

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
خدا نصیبه کسی نکنه شپش واقعا سخته

اره بخدا خیلی زجر اوره ارامش روحی نداری من از دوستم گرفتم قشنگ بغلم میکرد بعد فهمیدم از عمد کرده مامانم گف مامانش گفته چن ماهه گرفتاره شپشه 😐

آره حرفت حقه  مادر من یادمه کل ظهر مینشست تو تراش تک تک موهامو برسی میکرد  صدا ترکیدن شپ ...

وای یادش میفتم مور مورم میشه

من تاید میزدم به موهام میومدم شوهرم شونه مبکرد موهامو 

همین جونوری که اسی عکسشو گذاشته درمبومد از سرم

اصن دلیله اینکه راضی شدم کچل کنم همین جونورا بود

میگفتم ینی تو سره من پره ایناس🤮

دوباره میسازمت💪