2777
2789
عنوان

خواب کودک 28 ماهه

406 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان. به نظر شما میشه خواب ظهر بچه 28 ماهه رو دیگه حذف کرد تا شب زودتر بخوابه؟ یا اینکه زوده؟ بچه های شما تو این سن درطول روز میخوابن یا نه؟

بچه ی من از ۲۴ ماهگی ک از شیر گرفتمش دیگه ظهر نخابید و شب ساعت ۹ خوابید

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

پسرمن ۲۰ماهشه تقریبا یعنی ۸ماه کوچیکتر ۶صبح بیدارمیشه ۱۱ظهر میخوابه تا ۱۲ شبا هم ۹ میخوابه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کلا 10 ساعت در روز؟ کم نیست ساعت خوابش؟

دیگ خستگیش در میاد بیشتر نمیخوابه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بنظرم هر بچه ای یه خلق وخویی داره پسرمن بعد از ظهر ۲ ساعت میخوابه شبم ساعت ۹ میخوابه ولی صبح ساعت۷ ب ...

دقیقا. پسر من تقریبا 9 ساعت یکسره میخوابه و ظهر هم یک ساعت و نیم دو ساعت. اما یکم دیر میخوابه و صبحم خیلی زود بیدار شه 9 و نیم 10. دوست دارم یکم زودتر بیدار شه که ظهر هم زودتر بخوابه

خودت تنظیم کن خوابشو مثلا امروز که ۱۰ بیدارشد نزار عصر بخوابه ولی شب زود بخابونش که صبحم زودتر بیدار ...

چند بار این کار و کردم ولی کلا یکم بچه بدخوابیه بزورم بیدار بشه بدخلقی میکنه. با این حال بمرور خوابشو کشیدم عقب تا چند ماه پیش تا 11 و نیم 12 میخوابید ازونور 5-6 بعدظهر تا 8-9 شب. بعد تا ساعت 3 و 4 بیدار بود دیگه کلافه شده بودیم