2777
2789
عنوان

این پدرشوهر نفرین نداره؟؟

130 بازدید | 10 پست

پدرشوهرم خیلی عوضیه و اصلا شعور نداره خیلی ببخشید با چهارپا فرقی نداره.همیشه منو اذیت کرده و مسخره .جلو دختراش و دامادش،جلو فامیلاش فقط دنبال اینه مسخرم کنه.چندبارشوهرم بهش گفته ولی اون بدتر میکنه.منم اصلا بهش محل نمیدم و دوست ندارم بیاد خونم .دیروز ب شوهرم گفت مارو ببر خونه عمت من نمیخواستم برم شوهرم اصرار کرد و رفتیم اونجام خیلی شلوغ بود بعد با بچم رفتیم پارک چون محیط اونجا واقعا شلوغ بود.تو پارکم سرد بود بچم مریض شد .حالا شام سرسفره بچم هم نوشابه زرد گرفت هم سیاه بعد پدرشوهرم میخنده میگه این یه رگ از طایفه پشت کوهی داره.حالا من خوب شنیدم اینو گفت ولی شوهرم برای اینکه ناراحت نشم میگه ن یه چیز دیگه گفته.من واقعا از پدرشوهرم متنفرم .دیگه نمیخوام بچم بره اونجا.جلو فامیلاش میگه نوه ام همش خونه ماست چون مامانش اعصاب نداره

فقط فاصله بگیر ازش تا دیوونت نکرده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله ب زودی نی نی تپلی بیاد بغلت.تابفهمی چ روزای سختیه من ک 25روزه زایمان کردم دارم میگم😄

ممنون گلم.تا باشه از این سختیا🙃

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
انشاءالله عزیزم.😂😂من ک چل شدم

😂ممنون.خسته نباشی،آره سخته ولی میگذره⚘.

تا بگذره پیرشدیم😧

دیگه چارت چیه،😂

2790
2778
2791
2779
2792