2777
2789
عنوان

شکستن دل

95 بازدید | 13 پست

بچه ها بیاین راجب حرفایی که زدین و باعث شدین دل یه نفر بشکنه ،چه با منظور چه بی منظور‌ بگین و بگین بعدش بگین چیکار‌ کردین برای جبران.؟؟؟

من خودم دیشب یکی از این حرفهای بد رو زدم و تو تاپیک قبلی توضیح دادم  :(

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم .... اگه دوست داری تعریف کن چند تاشو ، اما انسان جایز الخطاست تو ببخش

بعضی وقتا مامانم سر ی موضوع الکی هزارتا فحش بهم داده

و معذرت خواهی هم نکره اما بخشیدمش چون مادرمه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
بعضی وقتا مامانم سر ی موضوع الکی هزارتا فحش بهم داده و معذرت خواهی هم نکره اما بخشیدمش چون مادرمه

آره کاملا درک میکنم از مادر نمیشه خیلی دلگیر شد همش فراموش میشه

آره کاملا درک میکنم از مادر نمیشه خیلی دلگیر شد همش فراموش میشه

چند وقت پیش اقدام به فروش لوازم آرایشی و... به صورت اینترنتی کردم از تبلیغ بین فامیل شروع کردم. خواهرم هرجا میرفت بر ضد من و محصولاتم حرف می‌زد و تبلیغات منفی میکرد. باعث شد مشتریهام از دست بدم و دیگه کلا گذاشتم کنار کارمو

اوایل ازدواج بچه دار نمی‌شدم هر وقت خواهرم منو میدید همه ش در مورد بچه حرف میزد

ای وای مشابه این کار بد رو حتی بدترش رو من دیشب انجام دادم و خیلی حالم بده الان 

خب سعی کن از دل طرف در بیاری

من بعد از اون قضیه بچه دار شدم اما خواهرم چند بار حامله شد و بچه توی شکمش میمرد بالاخره با کلی هزینه و دارو درمان بچه به دنیا آورد

بابام هم همیشه به شوهرم توهین و بی احترامی میکنه با اینکه ازدواجم سنتی بوده و بابام خیلی اصرار به این ازدواج داشت

الانم منو شوهرم با هم خوبیم و مشکل خاصی نداریم نمیدونم دلیل کار پدرم چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز