من هفته ۱۸ بارداری ام،بعضی وقتا فک میکنم پهلو چپ زیر دلم یک چیزی جمع شده و هی ضربه میزنه،گاهی وقتا همین حس رو پهلوی سمت راستم هم دارم.یعنی بچه اس که میچرخه؟
یا من فکر میکنم؟؟؟؟ اخه چندین باره اینطوری شده تاحالا تجربه نداشتم...فک میکنم هی یک طرف پهلوم خالی میشه و یک طرف پر😶
💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
خانما من اقدامم ۱هفته مونده به موعدم خب نمیدونم باردارم یا نه امروز وقت دوز دوم واکسنمه چیکار کنم ؟؟؟بزنم ؟
خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
خانما من اقدامم ۱هفته مونده به موعدم خب نمیدونم باردارم یا نه امروز وقت دوز دوم واکسنمه چیکار کنم ؟؟ ...
موندم تو دو راهی تروخدا جواب بدین؟؟