خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
شکم بزرگ...به خاطر چربی و کیست رحم ...عدم تعادل برخی هورمون ها و...به وجود م ...
من آزمایش دادم این صحبتا نبود، شما مطمعنی؟
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
موارد خیلی زیاد دیگه ای هم هست من فقط چندتاشو مثال زدم...مثلا کسایی که قسمت بالایی شکمشو ...
راستی من کبدم چربه و واقعا چربی هم زیاد میخورم ولی تو آزمایش چیزی نگفت که چربی خون دارم
پیاده روی خوبه یا باید چربی کمتر بخورم؟