2777
2789
عنوان

زندگی پیچ درپیچ من

262 بازدید | 37 پست

نمیدونم باید بااونی که چندین سال عمرمو براش گذاشتم بسازم یانه دیگه نمیتونم تحملش کنم واقعا دوسش ندارم و ازش بدم میاد خیلی 

همه ی خانوادشو خودش سابقه طلاق دارن خیلیم بددهنو بد رفتارشده ۷سال ازعمرمو بپاش گذاشتم که خیلی پشیمونم رابطه ج داشتم باهاش که بازم پشیمونم ولی هنوز راه برگشت هست برام ازهمه بیشتر رابطه ج اذیتم میکنه 

خیلی ناراحتم 

واقعا از خدا ناامید شدم و چن روزه بخودم میگم خدایی وجود نداره که اگه داشت یه سنگی زیر پام مینداخت عمرمو بپاش نذارم 

تازگیا فهمیدم خیلی ادم هف خطیه حدود۱ماهه تموم کردم باهاش ولی دلم انگار کوه درده 

بگین جای من بودین چه میکردین 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
ازدواج باکسی ک دوسش داری
0
0%
کسی که دوستت داره
1
7%
منتظراونی باشی که هم دوستت داره هم دوسش داری
2
14%
هیچکدوم بشینی درس بخونی شاغل شی
11
78%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چند سالشه

۳۰سالشه و یبار طلاق داده خاهرش طلاق گرفته بایه بچه پیش اینه و خرج خاهرو بچرو این میده مادرشم طلاق گرفته و خرجشو این میده 

پدرشم به کل اینارو ول کرده زن دیگه داره و دوتا بچه

وقتی میخوای عاشق بشی متاسفانه پسرا اول ازت رابطه جنسی میخوان دیگه اتفاقیه ک افتاده ازهمین پشیمونیت تجربه کسب کردی فعلا درستو بخون چون واقعا سنت بالانیست هنوز وقت داری عزیزم

لایک نکنید                      
۳۰سالشه و یبار طلاق داده خاهرش طلاق گرفته بایه بچه پیش اینه و خرج خاهرو بچرو این میده مادرشم طلاق گر ...

پس دیگه جایی برای فکر کردن نداره همون بهتر کات کردی تموم👌

لایک نکنید                      
وقتی میخوای عاشق بشی متاسفانه پسرا اول ازت رابطه جنسی میخوان دیگه اتفاقیه ک افتاده ازهمین پشیمونیت ت ...

اره ازاولش 

بازندگیم بازی کرده واقعا همه امیدامو ازدست دادم 

بنظرتون تاوانشو میده؟

۳۰سالشه و یبار طلاق داده خاهرش طلاق گرفته بایه بچه پیش اینه و خرج خاهرو بچرو این میده مادرشم طلاق گر ...

وصلت با همچنین خانواده خوب نیست 

رابطه ج در چه حد بوده کامل؟؟؟؟

حسبی الله

الان میدونم میریزن سرم با این حرفم

شمایی که با خدا قهر کردی چرا از اول حرف خدا رو حساب نکردی و حرام خدا رو انجام دادی منظورم رابطه ج هست وقتی خدا میگه حرام هست و ز ن ا محسوب میشه خوبی ما رو میخواد خدا که اینجور موقعیتی که بهم خورد راه پیش و پس داشته باشی و خودت اذیت نشی

الان میدونم میریزن سرم با این حرفم شمایی که با خدا قهر کردی چرا از اول حرف خدا رو حساب نکردی و حرام ...

نه حرف نمیزنی که شاکی شم کارمن بدبوده 

ولی شمانمیدونین من باچه ادمی طرف بودم شمام بودین گولشو میخوردین

وصلت با همچنین خانواده خوب نیست  رابطه ج در چه حد بوده کامل؟؟؟؟

پرده ب کارتم حلقوی بود رفتم معاینه و دکترگفتن سالمی

ولی مشکل من روحمه که آسیب دیده وجدانمه خیلی ناراحتم خیلی 

یه ماهه تموم کردم وهرروز نفرینش میکنم 

خیلی دنبالمه ولی ازش متنفرم متنفر