2777
2789
عنوان

تاپیک الکی است 😐🌷

107 بازدید | 16 پست

یه پوکر هم اینجا بفرست 😐

@hunt  

همه جا میفرستی لااقل بگو. مشکلت چیه😂

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

😐

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐

خب هنوز زنده ای 😂

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
خوش به حالش بیکاره

اره

درگیره بچم

احتمالا 

جریان چیه🤔🤨

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

قبلا تاپیک الکیا آخرش خود استارتر لو میداد ، الان نهایت نهایت تاپیک میترکه 😐

کلی وقت منتظر بودم ببینم تاپیک یه دوستی راجع به شناسنامه گرفتن بچش آخرش خانمای مارپل سایت چکار میکنن 😁 گفتم آنلاین بشم ووارد گود نی نی سایت 😐

تا وارد شدم ترکید تاپیک 

واقعا دیگه باید مثل دوست عزیزی که تگ کردی گلی ، فقط ایموجی بذاریم و به یورمون هم نباشه 😁🤣 که تهش چی میشه و نخونده بیاییم بیرون 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
قبلا تاپیک الکیا آخرش خود استارتر لو میداد ، الان نهایت نهایت تاپیک میترکه 😐 کلی وقت منتظر بودم بب ...

اون بنده خدا من تاپیک شو کامل دیدم. ب نظرم نباید قضاوت کرد همه بهش پریدن 

ولی من حرفش باور. میکنم هیچ. کس جز چن نفر باور نکردن

پوکر چیه بگید

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
پوکر چیه بگید

این ایموجی 😐 اسمش پوکر هست