2777
2789
عنوان

تجربه آشپزی

128 بازدید | 13 پست

بچه ها من زیاد کدبانو نیستم دستپختمم خیلی معمولی.....چند روز پیش تو اینستا خوندم برای غذا پیاز رو رنده کنید برای عدسی و لوبیا پلو رنده کردم خیلی خوب شد.....گفتم به شما هم بگم......البته ممکنه بلد بوده باشید ها.....  شمام از تجربه هاتون بگین

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

برای اینکه قیمه هاتون طعم قیمه های مجلسی رو بده عدسشو جدا آبپز کنید و نیم ساعت اخر به مواد اضافه کنید وقتی ک نرم شد 

دارچین بریزید ی ربع اخر قل بخوره ولی کم بریزید ک خورشت بدرنگ نشه 

حتما حتما هم زعفران بریزید و ادویه هایی ک به غذا میخواید بزنید مثل فلفل و زردچوبه اول با زعفران قاطی کنید بعد باهم بریزید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اشپزیم افتضاح بود  الان یکساله خوب شده کلاس اشپزی رفتم  حتی ی کتلت ساده بلدنبودم  ...

منم در حدی که نخواهیم ازبیرون غذا بگیریم بلدم  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
برای اینکه قیمه هاتون طعم قیمه های مجلسی رو بده عدسشو جدا آبپز کنید و نیم ساعت اخر به مواد اضافه کنی ...

عالی مرسی دوستم

خب پس بازم جای شکر داره  ما انقدر از بیرون غذا گرفتیم که کسترول خون گرفتیم و مجبور شدم‌برم کلا ...

نه دیگه من فکر کنم یه نیم درجه از تو بهترم