2777
2789
عنوان

مامان بابام....😂😂

211 بازدید | 12 پست

من عاشق سگم مامان بابام هم دوست دارن یعنی بابام میگه فقط ژرمن مامانم هم هرجا سگ میبینه میگه خوشگله باید ی سگ بخریم بعد ی مدت میگه از سگ بدم میاد ی جا خوندم گفته بود وقتی خوابن چیزی که میخوای رو تو گوششون آروم بگو منم رفتم تو گوش مامانم گفتم وایییی بلند شد با مشت کوبید تو دهنم گفت کصافت مگه من خواب نیستم تو میای چرت و پرت تو گوشم میگی بعد گفت تو خودت سگی ی سگ دیگه هم بیارم کنار تو😂😂😂😭

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه دختر نوزده سالم که نیاز دارم کانال یوتیوبم بره بالا تا در آمد داشته باشم هزینه شهریه دانشگاهموبتونم برسونم امیدوارم با ویدیوهام بتونم بهتون کمک بکنم

کسب در آمد میلیونی با این روش با سرمایه ده هزار تومان به لینک زیر سر بزنید آموزشش تو یوتیوب هست 

https://youtu.be/fqmoAUBKqtQ

اگه خوشتون اومد سابسکرایب و لایک یادتون نره

مامان بابات خواب بودن رفتی بالاسرشون😨

آره😂

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
چقدر عصبی مادرت ، حالا سگ رو میخوای چیکار بزار کرونا تموم بشه بعد،😆

نمیدونم چرا انقد عاشق سگم هرشب ی جایی هس مردا میان سگاشونو میارن بابامو مجبور میکنم ببرم اونجا 

حالا چند روز پیش ی اتفاقی افتاد تو تاپیک بعدیم میگم😂😂😂